Written by

20 panoramskih fotografja koje nisu baš ispale kako je planirano

m:ovo m:ono| Views: 227

U ne tako davnoj prošlosti, da biste napravili panoramske fotografije bilo je potrebno da kupite određenu skupu kameru i da provedete nekoliko sati u mračnoj komori, kako bi se fotografije koje ste načinili savršeno uklopile u jednu željenu – panoramsku.

Digitalno doba je značajno pojednostavilo nastajanje ovakvih fotografija, te ih danas možete posložiti bez mnogo truda i na vašem kućnom računaru, a sad tu opciju ima sve veći broj pamentih telefona. Pravljenje panoramskih fotografija je zaista postalo izuzetno lako, a kompanija Huawei je svojim Ascend P7 modelom mobilnog telefona omogućila i fotografisanje panoramskog selfija.

Ono što je veoma važno kada fotografišete, pogotovo telefonom, je da umirite ruku, ili ako ste u mogućnosti, uređaj kojim fotografišete postavite na stativ, pazite na uglove fotografisanja i svakako fotografišite objekte koji su statični, u suprotnom, rezultat može biti kao na sljedećim fotografijama:

1panorama 2panorama 3panorama 4panorama 5panorama 6panorama 7panorama 8panorama 9panorama 10panorama 11panorama 12panorama 13panorama 14panorama 15panorama 16panorama 17panorama 18panorama  20panorama19panorama
Izvor:distractify.com