Written by

24 Kitchen: Izdvajamo iz programa za februar 2016

m:tel IPTV| Views: 119

Džejmi

DŽEJMIJEVA SUPER HRANA

Od 15. februara, ponedjeljkom u 13.00

Premijera

„Džejmijeva super hrana“ je uzbudljiva nova serija u kojoj možete da naučite kako da pomoću hrane vodite zdraviji život. Džejmi svake nedjelje sprema izvrsna jela za sva tri dnevna obroka – savršeno izbalansirane porcije hrane od koje će vam poći voda na usta, sa svim hranljivim sastojcima koji su vam potrebni tokom dana.

Kako on zna da je to dobra hrana?

Naučnici su nedavno utvrdili da na Zemlji postoji pet mijesta na kojima ljudi žive znatno zdravije i duže od nas ostalih. Džejmi će svake nedjelje posjetiti po dvije od ovih zemalja da bi otkrio tajne njihove ishrane. Zatim će svoje najvažnije trikove i pravila donijeti nazad u Veliku Britaniju i pretvoriti ih u uzbudljive i inspirativne recepte za jela kojima će se svi radovati. Ova serija je san svakog ljubitelja hrane – izuzetna, izvrsna hrana puna zdravih hranljivih sastojaka na svakom ćošku.

„Džejmijeva super hrana“ nisu godži bobice i zeleni napici ili kompromisi i odricanja. On koristi jednostavne uobičajene sastojke koji su, kada se pomiješaju, nevjerovatno korisni za zdravlje. Riječ je o trikovima pomoću kojih možemo da uživamo u hrani koju volimo, a da istovremeno budemo sigurni da činimo najbolje za svoja tijela i porodice.

Džejmi želi da napravi revoluciju u našem razumijevanju zdravlja i da nas ubijedi da ne moramo da biramo između ljubavi prema hrani i ljubavi prema životu. Učeći od najzdravijih zajednica na svijetu, on će nas inspirisati da unesemo male izmjene koje će napraviti veliku razliku.

 

U potrazi za savršenstvom

U POTRAZI ZA SAVRŠENSTVOM

Od 18. februara, četvrtkom u 13.00

Premijera

Sladoled od slanine i jaja. Kaša od puževa. Čips pripremljen u desikatoru. Pristup pripremi hrane Hestona Blumentala je nekonvencionalan koliko i originalan. U svom restoranu „Debela patka“, koji je izglasan za najbolji svjetski restoran 2005. godine i Mišelinov restoran godine 2001, Blumental je postigao veliki uspjeh sa svojim naučnim jelovnicima i metodama koje predstavljaju izazov za tradicionalno shvatanje ukusa. Sada je usmjerio pažnju na osam omiljenih britanskih jela. Od čobanske pite do ribe s krompirićima, svako jelo je obilježeno Blumentalovim naučnim metodama i pokušajima da stvori najsavršeniju verziju koja je ikad isprobana.

 

Rejčel Ku

KULINARSKI DNEVNIK REJČEL KU: SVJETSKA KUVARICA

Od 24. februara, srijedom u 13.00

Premijera

Strastvena i kreativna kuvarica Rejčel Ku polazi u potragu za novim idejama u ovoj živahnoj i fascinantnoj seriji. Rejčel putuje u neke od zemalja s najljepšom hranom, posjećuje lokacije širom svijeta, urbane i ruralne, kako bi dobila inspiraciju za večernje zabave s prijateljima kod kuće. Rejčel proučava lokalnu kuhinju pokazujući dva veoma različita kulinarska uticaja, kao što su Barselona i ruralna Španija, ili Napulj i Amalfi u Italiji. Inspirisana svojim putovanjima, ona pokazuje šta je naučila na svakoj destinaciji. Prepuna izvrsnih recepata i korisnih savjeta o kuvanju, ova serija zaista nudi svijet pun divnih ukusa!

 

Kanal 24 Kitchen dostupan vam je u osnovnom Open IPTV paketu na poziciji 410.

Za dodatne informacije o Open programskim sadržajima i novim ponudama posjetite open.mtel.ba stranicu.

 

Izvor: FOX International