Written by

4 kursa koja će vam pomoći da savladate Excel

m:ovo m:ono| Views: 96

eksel

Microsoft Excel je bez konkurencije jedan od najvažnijih i najviše korištenijih programa u poslovnom svijetu, naravno poslije Word-a. Ponekad je (ne)poznavanje ovog programa ono zbog čega ćete dobiti posao ili ostati bez njega.

Većina ljudi koji imaju osnovnu informatičku pismenost sigurno znaju napraviti koju tabelu u ovom programu, ali ako želite da ga savladate u potpunosti, da otkrijete sve njegove tajne i mogućnosti onda bi trebalo da uzmete neki kurs koji će vam u tome pomoći. Jedina mana ovim kursevima jeste što nisu besplatni, ali se svakako isplate.

Microsoft Excel vam nudi čak 32 sati naučnog sadržaja koji su podijeljeni na 36 lekcije, a ovom kursu kad ga jednom platite imate pristup do kraja života tako da se staln možete podsjećate kad nešto zaboravite. Pomoću ovoga kursa možete naučiti kao Excel funkcioniše, osnovne funkcije, ali i one nešto kompliovanije poput IF, VLOOKUP, COUNT, SUM, SUMIF. Cijena mu je 49$.

Buisness Analysis je kurs popmoću koga ćete u popunosti savladati brojeve i postati stručnjak kad je u pitanju analiza podataka. Pristup je kao i kod prethodnog doživotan, a sadrži oko 20 sati sadržaja koji ćete savladavati prema sopstvenom nahođenju i potrebi.

PivotTable je kurs koji će vam pomoći da savladate jednu od najmoćnijih opcija u Excel-u koja vam omugućava da iz velikog broja podataka izvučete srž, što je presudno za svakog Excel stručnjaka jer vam omogućava da analizirate podatke izuzetnom brzinom i jednostavnošću. S obzirom na to da je riječ o samo jednoj opciji ne čudi što ovaj kurs ima svega šest sati sadržaja.

Advanced Excel je napredni kurs koji vam pomaže da se fokusirate na novu oblast Excela. Ovo je alat koji je jednostavno neophodan ukoliko želite postati ambiciozni biznismen. Vema brzo ćete uspjeti rješavati i najkopleksnije probleme u Excel-u. Ovaj napredni kurs se sastoji od 16 sati sadržaja kome pristup imate doživotno, a cijena mu je 49$.