Written by

Najbolji YouTube kanali za preduzetnike

m:ovo m:ono| Views: 455

Ako u skorije vrijeme planirate da se bacite u samostalni biznis onda obavezno zapratite neke od YouTube kanala koji će vam u tome sigurno pomoći.

Pat Flynn

On je veom uspješan bloger koji se bavi podkastom imena Smart Passive Income koji je proglašen za jedan od najboljih na iTunes-u. On će vam pokazati sve mogućnosti koje nosi internet kad je u pitanju preduzetništvo.

TED

Ovo je sigurno jedan od kanala koji vam u potpunosti može promijeniti pogled na svijet, život, ali i na posao. Sadrži brojne, veoma inspirativne govore iz raznih oblasti i sigurno ćete pronaći nešto što je vama blisko. Tu možete pronaći sve od psihologije pa sve do tehnologije i međuljudskih odnosa.

Brian Tracy

On je ekspert ličnog razvoja i jedan od najprodavanijih autora koje se tiču upravo toga. Na YouTube-u ima kratke video zapise pomoću kojih ćete naučiti kako da odredite poslovne ciljeve, produktivnost, kako da se naučite samodisciplini i na kraju krajeva kako da odrađujete lični PR.

Project Life Mastery

Stefan Pylarinos je preduzetnik koji stoji iza ovog YouTube kanala, a veliki uspjeh je postigao u Kindle izdavaštvu, Amazon prodaji i još mnogo toga. Kao mladi preduzetnik, on e velika inspiracija svim mladim ljudima koji žele započeti svoj biznis, ali i dalje uživati u putovanjima i slobodi.

Eric Worre

On je jedan od najuspješnijih ljudi jer je otkrio kako da na najbolji način iskoristi mrežu. Autor je nekih od najprodavanijih knjiga, ima višemilionsko bogatstvo i svoje znanje nesebično dijeli sa drugima.