Written by

Sony objavio listu telefona koji su dobili update za Android Pie

mobilni svijet, u žiži| Views: 153

Ako ste korisnik Sony mobilinih telefona i sa nestrpljenjem očekujete informaciju kada će vaš telefon dobiti najnoviji update za Android Pie operativni sistem onda je ovo tekst za vas pošto je kompanija Sony objavila listu uređaja na kojima je update dostupan.

Još u avgustu ove godine , Sony je objavio kako će Xperia XZ uređaji dobiti Android Pie u novembru, a Xperia XA u prvom dijelu naredne godine, ali sada je objavljeno kako su Xperia XZ2 i XZ2 Compact počeli dobjati update nešto ranije.

Isti slučaj je i sa XZ Premium, XZ1 i XZ1 Compact uređajima koji bi takođe trebalo da dobiju svoj update nešto ranije od planiranog, a očekuje se da bude dostupan od 26. oktobra.

Svi ostali Sony uređaji će update dobiti kako je prvobitno planirano, tako će XZ2 Premium dobiti update 7. novembra, dok će Xperia XA2, XA2 Ultra i XA2 Plus dobiti update tek 4. marta naredne godine.

Treba uzeti u obzir da postoje velike šanse kako nova verzija Androida neće biti dostupna na svim uređajima baš tog datuma koji je naveden, jer je preuzimanje novog softvera proces tako da sve zavisi i od zemlje u kojoj živite.