Written by

Kako funkcioniše obrnuto bežično punjenje na Huawei Mate 20 telefonima?

mobilni svijet, u žiži| Views: 1095

Uzbudljiva tehnologija obrnutog bežičnog punjenja, dostupno je za sada samo na Mate 20 Pro uređajima. Huawei sa novim modelom podržava Wireless Reverse Charging, pa je sa njim moguće bežično puniti druge uređaje koji podržavaju ovaj vid punjenja.

Bežično punjenje odvijaja se sa poleđine telefona na telefon, a ne morate da punite samo Huawei sa Huawei telefonom, već radi i sa iPhone-om, Sony-jem ili Samsung-om.

Inače, Huawei Mate 20 Pro pokreće najsavremeniji čip Kirin 980 koji nudi bolje performanse i troši manje energije od svojih prethodnika. 

S obzirom da Huawei brine za štednju energije, menadžer procesa baterije, koji non-stop vrši nadgledanje isključiće Povratno bežično punjenje već nakon dva minuta, ukoliko nije prijavljen nijedan uređaj za punjenje.

Da bi ste koristili ovu funkciju potrebno je da odete u podešavanja i aktivirate povratno bežično punjenje je aktivno. Potom okrenite telefon ekranom ka dole i stavite drugi punjač na leđa Huawei Mate 20 Pro telefona i uređaj će početi da se puni.

Brzina punjenja je standardna, a punjenje može da se izvrši isključivo preko leđa, a punjenje radi čak i kada je na telefonu silikonska maska.

Huawei Mate 20 Pro omogućava punjenje svih “Qi-wireless charging“ uređaja i sa svima radi bez ikakvih problema.

Huawei Mate 20 Pro možete pronaći u m:tel ponudi a za više informacija pozovite 080050000 ili posjetite naše prodajno mjesto.