Written by

4D sportski prenosi i švedski hotel to go

m:vijesti| Views: 33

magazin emsija

Novo, 35. po redu izdanje popularne emisije o svijetu tehnologije m:magazin možete pogledati i ove subote u terminu od 16.15 časova na programu Alternativne televizije. Ovoga puta ćete saznati kako izgleda budućnost televizijskih sportskih prenosa, sve prednosti odlične Vitastiq aplikacije za mjerenje vitalnih signala i još mnogo toga.

Sportski prenosi postaju realističniji nego ikada, a novi “Buttkicker” hardware američke kompanija Guitammer donosi atmosferu sa sportskih terena direktno u vaše domove. On funkcioniše pomoću haptička (taktilne) tehnologije koja pomoću posebnih senzora koji su instalirani oko terena prenosi sve pokrete sa terena gledaocima koji u utakmicama uživaju iz kauča kod kuće.

Trenutno su u Švedskoj veliki hit prenosni ili “to go” hoteli kompanije Scandic. Želite da provedete noć pored usamljenog jezera u šumi ili u blizini jednog od fjordova? Scandic vam omogućava upravo to, a kvalitetna hotelska usluga je zagarantovana.

U ovom izdanju emisije m:magazin vam predstavljamo i Huawei Mate 7 fablet koji je osvojio kupce širom svijeta. Ovaj 6-inčni spoj smartfona i tableta nadmašio je sva očekivanja korisnika, a posebna zanimljivost je čitač otiska prstiju koji je smješten odmah ispod objektiva pozadinskog fotoaparata.

I ove subote su sa vama Brankica Stojanović i Jelena Babić koje su za vas pripremile pregršt zanimljivih i zabavnih tema iz svijeta tehnologije, a za sve sugestije ili eventualne prijedloge tema za emisiju možete nam pisati na magazin@mtel.ba.