Written by

5-Minute Crafts: YouTube savjeti koji oduševljavaju svijet

m:ovo m:ono| Views: 2106

5mintuecrafts-1

Ako želite da pogledate jedan video-klip od pet minuta koji će vam pružiti praktično rješenje za svakodnevni problem – onda ovo ipak nije YouTube kanal za vas. Jer, iako mu je naziv „5-Minute Crafts“, odnosno „Petominutne majstorije“, video-snimci na ovom kanalu traju znatno duže, a nećete moći da se zadržite samo na jednom.

Iako na YouTube platformi postoje relativno kratko, „Petominutne majstorije“ su za manje od godinu i po dana prikupile skoro četiri milijarde pregleda i 13 miliona redovnih pratilaca. To i ne čudi toliko, ako znate da je čitav projekat započeo na drugim platformama – stranici BrightSide i Facebook-u, gdje „5-Minute Crafts“ ima čak 43 miliona pratilaca.

Pa, šta je toliko privlačno u ovim klipovima? Suštinski, sve. „20 savjeta za holivudski osmijeh“, „25 mađioničarskih trikova koje svako može da izvede“ i „15 savjeta za mršavljenje ako ste ljenjivac“, teme koje se šale sa životnim stereotipima i otkrivaju vam šta sve možete da napravite sami u svom domu – sadržaji koji se ovdje objavljuju su interesantni sami po sebi.

Dodajte na to i atraktivnu realizaciju, kroz animacije i dinamičnu montažu, i dobićete YouTube kanal koji već danas možete da zapratite.