Written by

Volite da slušate muziku? Donosimo vam pet najboljih plejera za vaš Android!

moj android| Views: 443

muzicke aplikacije

Tokom godina ljubitelji muzike su se postepeno mijenjali slušajući muziku, a mijenjalo se i ono na čemu je slušaju. Sa usponom smartfona prirodno je da je sada uređaj koji nosimo sa svuda sa sobom takođe i naš primarni medija plejer. Kada je Android u pitanju, srećna je okolnost da postoji ogromna zajednica programera koji stvaraju aplikacije koje mogu dodatno poboljšati iskustvo već dobijeno od ljudi koji su napravili naše telefone.

Google Play prodavnica ima zaista mnogo aplikacija vezanih za muziku, ali neke od njih se izdvajaju iz gomile. Bilo bi nemoguće pregledati ih baš sve, tako da ovdje donosimo pet onih koji se smatraju najboljima.

muzicke app

DoubleTwist je postao miljenik Android korisnika, koji su imali duboke korijene u iTunes sistemu , i još uvijek je. Ali , osim što nudi jednostavan, besprekoran način da sinhronizuje muziku između iTunes-a i Androida, DoubleTwist je doličan muzički plejer sam po sebi. Dodajte video zapise, podcast, bežičnu sinhronizaciju, slanje muzike na druge uređaje i dobićete ne samo veliki muzički plejerb, već odličan, svestrani, medija plejer.

muzicke aplikacije3

Poweramp je još jedan istinski favorit, a nudi listu karakteristika dovoljno dugačku da bi se o njemu moglo govoriti čitav dan. Ukoliko ozbiljno shvatate muziku, trebalo bi definitivno da pogledate o čemu se ovdje radi. U tome će vam pomoći i činjenica da imate 15 dana da besplatno testirate apsolutno sve opcije ovog plejera, bez ikakvih organičenja, kako biste vidjeli da li vam se sviđa ili ne.

A šanse su prilično velike da će vam se svidjeti. Poweramp ima mnogo drugačiji vizuelni izgled nego DoubleTwist, ali na svoj način izgleda fantastično. Tome doprinose veliki omoti albuma, jasan raspored opcija i neka uzbudljiva prilagođavanja. Poweramp podržava teme i ima gomilu izmjena u podešavanjima, tako da zaista možete kreirati muzički plejer kojij ste oduvijek željeli. Uz tonu raznih podržanih fajlova, ekvilajzere, crossfade i mnogo, mnogo više, Poweramp je definitivno jedan od najboljih muzičkih plejera za Android.

muzicke app4

Iako nije samo muzički plejer, definitivno treba spomenuti i Google Play Music. Premda nema detaljna prilagođavanja ili moćne karakteristike kao Poweramp, nudi ono što drugi nemaju; veliki Cloud prostor za muziku korisnika. Uostalom, bez muzike koju možete slušati, postoji li dobar muzički plejer? To ne znači da Google Play Music nije dobra muzički plejer, jer on to jeste. S obzirom na to da je riječ o Google proizvodu, ima savršenu integraciju sa telefonom. Ali, njegova prava vrijednost je u spomenutom Cloud prostoru. To znači da možete nositi svoju muzičku kolekciju sa sobom koji god Android ili iOS uređaj posjedujete. Naravno, potrebno je biti offline s vremena na vrijeme, ali to je već do vas.

muzicke app5

Shuttle je možda jedan od onih plejera za koji niste ranije čuli, ali definitivno je vrijedan pažnje. Djelimično podsjeća na Poweramp zbog brojnih podešavanja i prilagođavanja, ali Shuffle nudi i dio koji se odnosi na jednostavniji izgled. Dolazi sa Sleep Timer-om, neprekidnom reprodukcijom, sa izborom od nekoliko različitih tema, ekvilajzerima i još mnogo toga. Takođe, ima sjajan, skoro savršen izgled. Dolazi u besplatnoj ili plaćenoj verziji.

muzicke app6

Moć muzičke aplikacije Equilazer+ krije se upravo u njenom imenu. Kao i kod drugih, već spomenutih aplikacija, postoje veoma dobri ekvilajzer ugrađeni u nju. Riječ je i o prilično dobrom muzičkom plejeru, mada da biste iskoristili sve ono što nudi moraćete zavući ruku u novčanik. A Equalizer+ nudi veliki ekvilajzer sa presetima, bass booster, kontekstualnu pretragu, visualizer – koji može biti prikazan na drugom ekranu – fade i još mnogo toga. Aplikacija je besplatna za preuzimanje, a za to dobijate pristup glavnim kontrolama ekvilajzera.