Written by

5 nosivih uređaja za notifikacije koji će vam olakšati život

moj android| Views: 79

bela

Svi smo se bar jednom našli u situaciji da očekujemo važan poziv, a telefon zazvoni onog trenutka kad se maknemo od njega na dva minuta. Na tržištu se danas može naći mnoštvo nosivih uređaja koji će vam pomoći da baš nikad ne propustite važnu notifikaciju. Mi vam otkrivamo pet ovakvih uređaja koji će vam olakšati život.

Ditto

Ovo je minijaturni uređaj za notifikacije koji će vam pomoći da uvijek ostanete konektovani dok vam se telefon puni u susjednoj prostoriji. Ditto možete prilagođavati da vas obavještava o dolaznim pozivima, porukama, mejlovima kao i notifikacijama ostalih aplikacija. Pored toga postoji opcija i alarma koga možete podesiti da vas ujutro budi. Sjajno je što ga možete zakačiti za garderobu, nositi u džepu ili gdje god vam odgovara.

Chronos

Ovo je sjajna spravica ako želite sve funkcije pametnog sata, a opet ne želite kvariti cijeli izgled neobičnom narukvicom. Chronos je mali disk koji možete postaviti na poleđinu običnog sata i ima sve funkcije pametnog sata. Kad vam zvoni telefon, disk će zavibrirati i obavijestiti vas da imate poziv ili notifikaciju tako da nikada nećete propustiti važne pozive.

Ringly Bracelet

Ako ste ikada propustili važan poziv zato što vam je telefon bio na dnu torbe koja je bila puna stvari onda je ova spravica kao stvorena za vas. Ova pametna narukvica se povezuje sa vašim telefonom i pomaže vam da dobijete sva obavještenja.

Spire Stone

Ova narukvica je vodootporna tako da je nećete morati skidati ni kad ste u kadi što je zaista sjajna funkcija. Pored toga što će vas obavještavati o notifikacijama pomoći će vam i da se riješite stresa jer prati vaš šablon disanja i upozoriće vas kad je vrijeme za opuštanje.

Bellabeat Leaf

Ovo je, slobodno možemo reći, pametni nakit jer ga možete nositi kao privjesak na lančiću ili kao ogrlicu. Ovaj gedžet prati vaše ektivnosti i možete ga podesiti da vas podstiče na vježbe disanja. U obliku je lista koji vibrira kad je vrijeme za buđenje ili kad dobijete notifikaciju na telefonu.