Written by

Acer i m:tel za ljepše praznike

moj android| Views: 130

acer-liquid-jade-z-1

Odbrojavamo dane do Nove godine, a kompanije m:tel i Acer su odlučile da vam ove praznike učine još ljepšim. Naime, njihova novogodišnja akcija traje od 21. decembra pa do kraja ove godine i u okviru nje za svaku transakciju u m:tel poslovnicama dobijate ukrasne kuglice za jelku.

Pored poklona, Acer telefoni se u ponudi kompanije m:tel mogu naći po pravim prazničnim cijenama. Tako na primjer, za 1 KM u tarifi Moj Mix Net možete imati telefon uglađenog dizajna, Acer Liquid Jade Z SS. Fotografije januarskih proslava će biti savršene uz glavnu kameru ovog smartfona od čak 13 megapiksela. Ljubitelji popularnih selfie fotografija neće biti razočarani ni prednjom kamerom od 5 megapiksela. Oni koji vole da svoje omiljene pjesme nose sa sobom biće  zadovoljni činjenicom da ovaj telefon ima ugrađenu DTS Studio Sound tehnologiju. Pored toga, dizajn ovog modela Acer-a je ono što je svakako najupečatljivije. U kompaniji ponosno kažu da je njihov smartfon “najkompaktniji 5-inčni model na svetu” a ujedno i najlakši u ovoj kategoriji, što uz privlačan dizajn svakako može biti od velikog značaja potencijalnom kupcu. Ovaj model težine svega 110 grama i debljine 7,5 mm u ruci djeluje veoma tanak i lagan. Rezolucija ekrana je 720 x 1280 piksela, što mu daje gustinu od 294 ppi. U Aceru su ovaj put zaista dosta napora uložili u dizajn, idući na izgled bez pravih linija ili bilo kakvih oštrih ivica. Model Liquid Jade Z SS je u potpunosti zaobljen, počevši od uglova, preko stakla na ivicama, a isto tako je zaobljen sa strane. Zahvaljujući tome je postignut prirodni osjećaj prilikom držanja telefona.

Procesor ovog telefona posjeduje četiri jezgra i Cortex A7 arhitekturu, uz 1.5 GHz frekvenciju rada. Ima RAM od 1GB i 8 GB memorije za skladištenje podataka, koje se može proširiti microSD karticama do 32GB-a.

Baterija od 2300 mAh bi trebalo da zadovolji i zahtjevnog korisnika, budući da traje i do 400 sati u stanju mirovanja, a čak 7 časova trajanja za vrijeme razgovora.

Za srednju klasu telefona, kojoj pripada, ovaj telefon je i više nego dobar. Prosječno zahtjevan korisnik će biti izuzetno zadovoljan sa njegovim performansama, a cijena je svakako dodatna prednost. Sve dodatne informacije o cijenama i tarifama po kojima možete nabaviti Acer Liquid Jade Z SS pogledajte na web stranici kompanije m:tel. Ukoliko se odlučite za kupovinu novog telefona ili jednostavno obavite bilo koju drugu transakciju u m:tel poslovnicama, poklon kuglice vas čekaju da ukrase jelku i uljepšaju praznike.