Written by

Akcija #dobrodjelo: paketi pomoći za socijalno ugrožene porodice iz Srpca

prijateljstva| Views: 109

srbac dobrodjelo

I ovog četvrtka vam predstavljamo jedno dobro djelo koje se posebno izdvojilo među pristiglim prijavama prikupljenim u okviru virtuelne galerije na stranici www.dobrodjelo.com. Broj prijava se sve više povećava tokom mjeseci, a mala i velika dobra djela pokazuju koliko jedan gest humanosti može promijeniti ljudske živote.

Opštinska organizacija Crvenog krsta Srbac je u saradnji sa Crvenim krstom iz San Marina uručila pakete pomoći staračkim socijalno ugroženim porodicama povodom proteklih praznika. Na ovaj način je 36 porodica, od kojih je pet višečlanih, primilo pakete osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu u vrijednosti od po pedeset maraka. Radi se o porodicama koje žive u veoma teškim stambenim uslovima, tako da im je svaka pomoć prijeko potrebna. Ovaj gest ih je veoma obradovao i omogućio im je da na barem malo ljepši način provedu praznike sa svojim voljenim osobama.

Velika društveno odgovorna akcija kompanije m:tel sa oznakom #dobrodjelo trajaće godinu dana, a ovaj projekt je idealna prilika da se obraduju mališani u jednoj od opština budući da će opštini sa najvećim brojem dobrih djela kompanija m:tel pokloniti dječije igralište.

Učestvujte već danas u ovoj akciji tako što ćete prijavite svoje dobro djelo i ne zaboravite: najbolji dio života dobra čovjeka su ona bezimena, nezapamćena djela dobrote i ljubavi.

dobro djelo srbac