Alcatel 1T 10 - tablet za savršeno ljeto

Written by

Alcatel 1T 10 – tablet za savršeno ljeto

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 434

Alcatel 1T 10 je tablet za savršeno ljeto, a u narednim redovima ćemo pojasniti i zbog čega.

S ovim uređajem ćete doživjeti optimalne performanse na ekranu, kako to samo može da izgleda na 10-inčnom IPS displeju. Tablet je težak svega 415 grama i zapravo je najlakši koji možete dobiti u njegovoj veličini.

Njegova baterija od 4000 mAh omogućava vam da gledate, igrate i radite osam časova uz jedno punjenje, zajedno sa 16 GB interne memorije i microSD proširenom memorijom do 128GB.

Baš kao što je fizički lagan, na ovom uređaju ćete lagano kliziti i kroz korisničko iskustvo. Uživajte u lakoći novog Android Oreo 8.1 optimizovanog za uštedu RAM-a i skladištenja, očuvanje upotrebe podataka u svim aplikacijama i poboljšanje trajanja baterije.

Alcatel 1T 10 - tablet za savršeno ljeto

Kids Mode će podjednako osigurati radost i bezbijednost djeci i roditeljima. Mališani će obožavati unaprijed učitane sadržaje bez oglasa, prethodno odobrene za upotrebu. Roditeljima je svakako važna ugrađena kontrolna tabla, koja se lako koristi i koja im omogućava da odrede vrijeme korištenja te da izaberu koje će aplikacije biti dostupne djeci.

Opcija zaštite vida smanjuje plavu svjetlost, kako biste ublažili vizuelni umor i smanjili uticaj na obrasce spavanja. Za najmlađe, tu je redovni podsjetnik da odmaraju oči i koriste tablet u položaju koji ne utiče na vid.

Dizajniran je u skladu sa potrebama korisnika, pa je ovo uređaj na koji se možete osloniti. Za bolju zaštitu uređaja od prašine, ogrebotina i oštećenja pri eventualnom padu, tu je elegantna navlaka, ali i BT tastatura koja obezbjeđuje brže i ugodnije kucanje.

Ovaj uređaj, testiran na izdržljivost, pouzdanost i stabilnost, koji nudi izuzetan kvalitet, možete pronaći u m:tel ponudi.