Written by

Alcatel 1T – Uz „Kids“ mode bezbrižan za dječiju upotrebu

m:arket, preporučujemo| Views: 313

ALCATEL Tablet 1T 7 posjeduje ekran od sedam inča koji je odličan balans za one koji su u potrazi za uređajem između smartfona i prenosnih računara, pa tako predstavlja sjajnu kombinaciju mobilnosti i uživanja.

Ekran je rezolucije 1024×600 piksela, dok procesor MT8321 sa četiri jezgra ima radni takt od 1.3 GHz. Ugrađena RAM memorija ima kapacitet od 1 GB, a interna iznosi 8 GB, s tim da ju je moguće proširiti sa MicroSD karticama do 128 GB.

Alcatel 1T 7 ima kompaktan oblik i lagano kućište, težak je 245 grama, a tanak je 9,15 mm. Tačne dimenzije uređaja su 189.5 x 111 x 9.15mm.

Zahvaljujući Android Oreo Go verziji aplikacije mnogo brže rade i na manje moćmnom hardveru.

Baterija od 2580mAh omogućava do 430 sati rada u režimu mirovanja i sedam sati korišćenja, pa bez obzira da li streamirate filmove, igrate igricu ili jednostavno šaljete e-poštu, imate više nego dovoljno snage.

Još jedna zanimljivost je i „kids mode“ tj. režim za djecu tako da roditelji putem njega mogu ograničavati upotrebu uređaja, u pogledu vremena ili odabrati dostupne aplikacije. Ovaj tablet je tako sjajan uređaj za djecu koja se ponekada previše zaigraju sa njim. Uređaj nije naporan prema oku, zahvaljujući Eye Care sistemu.

ALCATEL Tablet 1T 7 je idealan pratilac bilo da ste na poslu, u kući ili putovanju, a možete ga pronaći u ponudi kompanije m:tel.