Written by

Alcatel 3C: Telefon koji ima sve što vam je potrebno

moj android| Views: 936

Alcatel je francuska kompanija koja proizvodi neke od najpovoljnijih modela pametnih telefona trenutno na tržištu. Ono što je njihova prednost što su svi ti telefoni veoma kvalitetni i daju mnogo više u odnosu na cijenu. Ako planirate kupovinu novog telefona u skorije vrijeme, ne želite da potrošite previše novca, a opet želite kvalitetan uređaj onda je Alcatel 3C pravi izbor.  

Alcatel je na MWC u Barseloni ove godine predstavio čak sedam modela veoma zadovoljavajućih karakteristika među kojima je bio i 3C model koga možete pronaći u specijalnoj ponudi kompanije m:tel.

Telefon posjeduje HD+ ekran veličine šest inča i odnosom stranica 18:9 i zbog toga telefon veoma prijatno leži u ruci i prilično je jednostavan za korištenje. Glavna kamera telefona ima osam megapiksela, nalazi se na poleđini iznad senzora za otiske prstiju. Kamera posjeduje autofokus kao i blic. S prednje strane telefona nalazi se selfi kamera od pet megapiksela. Tu je i 1GB RAM-a te 16 GB interne memorije. Sve pokreće MediaTek MT8321 procesor.