Alcatel 3T 10

Written by

Alcatel 3T 10 – tablet za bolje audio iskustvo

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 267

Razmišljate o kupovini tableta, ali imate mnogo uslova koje treba da zadovolji? Ako tražite kompaktan, snažan i izdržljiv uređaj, onda je Alcatel 3T 10 pravi izbor.

Pitate se zašto baš ovaj uređaj, i šta ga odlikuje? Za početak – odlična veličina. Ovaj 10-inčni tablet sa IPS ekranom i rezolucijom 1280×800 savršeno se uklapa u želje velikog broja potencijalnih korisnika. Model je predstavljen početkom godine u Barseloni, a zasnovan je na 3 GB RAM-a i dodatnih 32 GB memorije za čuvanje svih vrsta podataka. Uz to, njegov najveći adut jeste audio segment – uz dvostruke prednje zvučnike posjeduje i dodatnu audio stanicu. Takođe, u tablet je integrisan CAT4 4G/LTE modem, a ono najvažnije jeste da je cjenovno vrlo povoljan.

Ako govorimo o izdržljivosti ovog uređaja, onda treba da znate kako ima bateriju kapaciteta 4.080 mAh. Pokreće ga Android 9.0 Pie uz instalirani Google pomoćnik. Uz pomoć DSP prepoznavanja glasa na udaljenosti do tri metra, ovaj Alcatel-ov tablet vam omogućava hands-free audio kontrolu.

Vratimo se za trenutak na audio segment. Ukoliko želite još bolji zvuk, Alcatel 3T 10 ima i svoju audio stanicu. Sa glavnim uređajem se konektuje putem Bluetooth 4.2 veze, ali je tu i 3.5mm ulaz, dok je izdržljivost ovog zvučnika čak sedam sati neprekidnog emitovanja muzike. Osim što služi kao zvučnik, ova audio stanica je i postolje za tablet, ali i punjač.

Uređaj je lako prenosiv i sa zvučnikom težak samo 830 grama. Dodatno, hub na ekranu vam pruža sve informacije koje su vam potrebne na prvi pogled.