Written by

Alcatel Pixi 4 Plus Power – telefon sa veoma moćnom baterijom

preporučujemo| Views: 230

Uređaj kompanije Alcatel iz čuvene Pixi linije, Pixi 4 Plus Power,  u svom imenu skriva i najneobičniju karakteristiku ovog pametnog telefona.

Kada su osnovni parametri u pitanju, ovaj smartfon zaista ima šta da ponudi. Tu je ekran dijagonale 5,5 inča, dvije kamere sa 13 i 5 megapiksela, 1 GB RAM memorije i 8 GB skladišne, koja se može proširiti i do 32 GB. U pitanju su brojke koje se ističu u okvirima budžetskih uređaja, a ove hardverske elemente Pixi 4 Plus Power pakuje u lijepo dizajnirano kućište sa zamjenjivim leđnim panelom jarkih boja, čime se postiže vrlo atraktivan izgled.

Ipak, ovaj telefon svoj naziv duguje činjenici da posjeduje izuzetno snažnu bateriju. Pogonska jedinica kapaciteta čak 5.000 mAh dovoljna je da telefon napaja duže od dva i po dana, tvrde u ovoj kompaniji.

Štaviše, ovaj Pixi loze može da posluži i kao power bank, odnosno energetsko skladište za druge telefone. Oni se mogu povezati sa ovim uređajem, pa se tako Pixi 4 Plus Power pretvara u mali prenosni agregat.

Upravo ova višestruka upotrebljivost, u kombinaciji sa hardverskim i softverskim kvalitetima, već sada izdvaja ovaj smartfon u odnosu na konkurenciju. Telefon, po posebnoj ponudi možete nabaviti putem web shop-a kompanije m:tel.