Written by

Alcatel predstavio povoljni model Onyx

mobilni svijet, u žiži| Views: 180

Alcatelov novi model budžetnog telefona ima 32GB interne memorije, ekran od 5,5 inča i dvije zadnje kamere koje imaju portret mode.

Dokaz da Alcatel uz BlackBerry Mobile i Palm, u matičnoj kompaniji TCL ne proizvodi samo pristupačne televizore, već i budžet pametne telefone dobrih specifikacija, je novi model Onyx. Od strane kompanije Onyx je predstavljen kao povoljnija varijanta Alcatel 1X telefona, koji je svjetlost dana ugledao na nedavno održanom CES 2019. Najavljena cijena pomenutog modela je pravo iznenađenje, budući da u poređenju sa sličnim iz iste kategorije, Onyx ima dva puta više memorije.

Kapacitet koji ovaj model ima za skladištenje dokumenata nije njegova najveća prednost, ali dvije zadnje kamere, od 13 megapiksela i prateća joj od 2 megapiksela sa objektivom prilagođenim slikanju portreta to, svakako, jesu. Prednja kamera od 5 megapiksela, takođe, sadrži portret mode, što je za telefon iz ove kategorije i više nego odlično.

Potrebno je napomenuti i činjenicu da će kamere na obje strane bilježiti fotografije velikog dinamičkog raspona. Takođe, dostupna je i automatska regulacija svjetla u noćnom mode-u koja omogućava čistije i svjetlije slike.

Telefon koji obezbjeđuje brz rad, kvalitetne fotografije i ima čitač otiska prsta prati trendove u industriji i jedan je od najboljih iz kategorije budžet telefona.