Written by

Android igrice sa najboljom grafikom

moj android| Views: 427

grafika

Bez obzira na to da li igrice igrate na telefonu, logično je da želite da grafika igrica koje igrate bude kvalitetna i zato vam donosimo spisak Android igrica čija je grafika besprijekorna.   

Dobra grafika je uvijek pozitivna stvar, ali ona ne može zamijeniti dobro dizajniranu igricu, sjajna je vijest je što ne morate da birate i možete imati i jedno i drugo čak i kad su u pitanju igrice za Android uređaje. Ako ste ljubitelj igrica onda će vam ova lista sigurno dobro doći.

Da biste u potpunosti uživali u Android igricama bilo bi poželjno da imate telefon višeg cjenovnog ranga, isto tako preporučljivi su telefoni sa većim ekranom poput Samsung Galaxy Note 8, Razer Phone ili LG V30, ali isto tako iznenađujuće je kakvo iskustvo mogu prirediti i neki manji uređaji

I da ne duljimo više, ovo je spisak igrica koje bez konkurencije imaju najbolju grafiku kad su Android uređaji u pitanju.

Shadow Legends

Još jedna u nizu koja se bavi tematikom zombi apokalipse, ali vizuali su toliko šaroliki, lijepi i jasni da je ova igrica prava poslastica za oči.

Tekken Mobile

Ovo je jedna od najpopularnijih igrica na svijetu koja se bavi borilačkim vještinama i borbama jedan na jedan. Odvano postoji verzija za PS, a već neko vrijeme postoji i ova za Android. Mnogi kažu da je jedna od najimpresivnijih kad je grafika u pitanju.

PUBG Mobile

Jedna od najigranijih igrica na igraćim konzolama poput PlayStation-a i Xbox-a, a impresivna je činjenica što na telefonu izgleda jednako impresivno kao i na malom ekranu.

Lineage II: Revolution

Mobilna verzija svjetski popularne korejske igrice, a glavni adut na koji tvorci igrice igraju je sigurno vizuelni identitet koji je zaista sjajan čak i na telefonu.

Warhammer 40,000: Freeblade

Igrica koja spada u žanr vojne naučne fantastike, rezervisana je samo za istinske obožaaoce i na telefonu izgleda sjajno jer su neki detalji vidljivi kao i na velikom ekranu.

Dead Trigger 2

Još jedna sa tematikom zombija koji su u posljednje vrijeme baš jako popularni. Kažu da je ovo jedna od grafički najimpresivnijih igrica za Android, pa ako su vam bitni detalji, a volite ovaj žanr obavezno je isprobajte.

Galaxy Reavers

Za Androide ne postoji baš previše igrica strategije, posebno ne onih koje kvalitetno izgledaju, ali ova je među rijetkima. Zapakovana je u lijepa i sjajna grafička rješenja, a ako volite galaksiju i svemirske brodove onda je obavezno isprobajte.