Written by

Android telefoni sa najdužim životom baterije

moj android| Views: 440

Mnogi vjeruju da je jedna od najvažnijih stavki kod kupovine novog telefona, veličina ekrana, memorija ili RAM, ali ono na šta bi posebno trebalo da obratite pažnju jeste dugotrajnost baterije. Ovo su telefoni koji su se pokazali kao oni sa najboljom baterijom, a uključeni su svi modeli koji su izašli do jula ove godine.

Huawei P20 Pro

Ovaj model ima zaista impresivne specifikacije i kad je u pitanju displej i memorija i kamera, ali pored toga svega ima i sjajnu bateriju koja vas sigurno neće iznevjeriti onda kad vam je najpotrebnija.  Jačina baterije je 4,000 mAh  traje 15 sati bez punjenja uz standardnu upotrebu.

Moto G6 Play

Iako je u pitanju telefon srednjeg cjenovnog ranga zaista može da se pohvali sa sjajnom baterijom jačine 4,000 mAh koja bi trebalo da traje dva puna dana na jednom punjenju. Pored baterije ovaj telefon ima i 3GB RAM-a i 32 GB interne memorije.

Samsung Galaxy S9 Plus

Ovo je bez svake sumnje jedan od najboljih telefona koje trenutno možete pronaći na tržištu, a pored mnotva sjajnih funkcija koje ima, ima i odličnu bateriju jačine 3,500 mAh koja će bez ikakvih problema trajati cijeli dan i to bez da pazite kako ga koristite. 

OnePlus 6

Iako je jačina baterije ovog telefona nešto manja od ostalih na ovoj listi  iznosi 3,300 mHz takoše može trajati cijeli jedan dan, na jednom punjenju. Ovaj telefon pored sjajne baterije ima displej veličine 6,28 inča i notch.

Razer Phone

Ovo je telefon koji je od samog starta javnosti predstavljan kao telefon za gejmere i zato uopšte ne čudi što se nalazi na ovoj listi jer sve što vam je potrebno ako vam telefon služi za igranje igrica to je dobra baterija. Jačina njegove baterije iznosi 4,000 mAh.