Written by

Aplikacija Aldiko Book Reader za sve ljubitelje knjiga

moj android| Views: 340

Aldiko

Ako ste strastveni ljubitelj čitanja, a imate Android telefon onda vam predlažemo jednu od vodećih Android aplikacija za čitanje elektronskih knjiga Aldiko Book Reader. Nabrojaćemo samo neke od korisnih specifikacija vezanih za ovu aplikaciju koju koristi više od 20 miliona korisnika iz više od 200 zemalja:

  • Podrška ePub, PDF formata kao i Adobe DRM šifrovane eknjige
  • Podrška eknjiga sa javnim bibliotekama
  • Potpuno prilagodljivo iskustvo čitanja. Možete da podesite veličinu fonta, tip fonta, font i pozadine, marginu, poravnanje, prored, kao i osvjetljenje po svojoj želji. Aldiko Book Reader takođe podržava i režim noćnog čitanja.
  • User-friendly interfejs: Aldiko Book Reader podržava i Android telefone i tablete. Možete da kreirate svoje markere, bilješke (samo za ePub fajlove) i Highlights-e (samo za ePub datoteke) bilo gdje u knjizi
  • Napredni sistem za upravljanje biblioteka uz koji možete da uvezete svoje ePUB i PDF datoteke u aplikaciju I da ih pročitate u pokretu; da organizujete svoje e-knjige po tagovima i zbirkama; kreirajte widget svojih “Trenutno čitam” knjiga… Pored toga, Aldiko automatski pamti poziciju čitanja, na koju vas vraća kad god vam to zatreba
  • U aplikaciji imate i mogućnost kupovine kroz ponudu velikih kataloga e-knjiga, uključujući i bestselere, nova izdanja i klasike (većina njih su besplatni)

Aldiko 1

Od ostalih zgodnih funkcija možemo istaći još I pretragu teksta u knjizi, rječnik, dodajvanje omiljenih kataloga i još mnogo toga.

Pored Aldiko Book Reader Free postoji i Aldiko Book Reader Premium po cijeni od 3,87 $ a razlika je u tome što Premium verzija ima Highlights-e (za ePub fajlove), bilješke (za ePub fajlove), Cover za uređivanje i widget funkcije, dobija brži update i ne sadrži reklame.

Aldiko Book Reader Professional radi na Android telefonima i tabletima sa Android verzijom 2.3 ili iznad, a aplikaciju možete preuzeti ovdje.