mgo aplikacija

Written by

Aplikacija m:go – usluge m:tel-a u dva dodira!

kako? lako!| Views: 593

mgo aplikacija

Aplikacija koju je m:tel posebno razvio za svoje korisnike nosi naziv m:go, a omogućuje vam da u samo dva dodira aktivirate tarifne opcije po želji, platite parking, pretražite imenik ili otkrijete ekskluzivne ponude za vaš m:tel broj. Riječ je o izuzetno preglednoj, korisnoj i brzoj aplikaciji, koja će vam zasigurno olakšati korištenje m:tel-ovih usluga.

Prvo što trebate učiniti je da odete u Google Play prodavnicu, u polje za pretraživanje upišete “m:go” i zatim besplatno preuzmete aplikaciju, čije je puno ime m:go BiH.

Nakon što je instalirate na vaš pametni uređaj, prilikom prvog pokretanja aplikacije dobićete obavještenje da se komunikacija između m:go aplikacije i m:tel servera vrši putem beplatnih SMS poruka. Ukoliko budete imali nekih dodatnih pitanja, nedoumica ili nešto slično, aplikacija će vas uputiti na kontakt korisničke podrške.

U glavnom meniju aplikacije nalazi se šest kategorija, među kojima su “m:go ponuda”, “Servisi”, “Informacije”, “Parking”, “m:tel aktuelnosti” i “Preporuči m:go aplikaciju”.

mgo

Prva kategorija “m:go ponuda” nudi pregršt prečica za aktuelne ponude kompanije m:tel, pa ukoliko odaberete ovu opciju, pomoću jednog dodira možete kupiti pakete mobilnog interneta, provjeriti koliko vam je još paketa ostalo do isteka ili jednostavno dokupiti još. Dalje, tu su specijalne ponude kreirane samo za vas, koje se mijenjaju od akcije do akcije, a m:tel ih redovno pokreće, kako bi svojim korisnicima izašao u susret sa brojnim popustima. Ovdje ćete naći i podešavanje vaših omiljenih brojeva sa kojima možete razgovarati potpuno besplatno, promijeniti brojeve ili deaktivirati uslugu. Takođe, m:go će vam pomoći ukoliko želite da surfujete internetom povoljnije dok ste u Srbiji ili Crnoj Gori, te da po povoljnijim cijena razgovarate sa inostranstvom. Tu su i paketi brzih, fleš poruka, koje možete kupiti po izuzetno povoljnim cijenama, te jefine SMS poruke do 50 karaktera.

Pomoću druge stavke u glavnom meniju “Servisi”, možete podijeliti dopunu sa nekim drugim korisnikom, provjeriti stanje računa, poručiti prijatelju da vas nazove, jer ste ostali bez kredita ili ad provjerite da li se neki broj nalazi u m:tel-ovoj mreži. Tu su i prijatelj brojevi, koje možete dodavati, mijenjati i brisati.

U “Informacijama” ćete naći m:tel imenik fiksne telefonije, važne brojeve u svim gradovima u BiH, te se možete prijaviti da na vašu e-mail adresu putem newsletter-a stižu sve m:tel novosti.

mgo app

Pomoću opcije “Parking” sa možete jednostavno kupiti parking kartu (trenutno važi samo za Banjaluku), a “m:tel aktuelnosti” će vas povezati sa najnovijim vijestima sa zvaničnog m:tel-ovog sajta.

Na kraju, aplikaciju možete podijeliti sa prijateljem, odnosno, preporučiti mu m:go, kako bi što lakše koristili sve m:tel servise.

Aplikacija je u potpunosti podržana od m:tel mreže i nudi jedinstvene usluge u odnosu na druge dosadašnje aplikacije. Jednostavno, uz m:go pametan izbor je lakši.