Written by

Aplikacija Photo Director – nova dimenzija uređivanja fotografija

moj android| Views: 119

androidpit-best-apps-photodirector-1-w782

Svakodnevno se zabilježi na milione trenutaka, a oni koji se najviše ističu obično budu uređivani i prilagođavani brojim trendovima kojima podliježe fotografija današnjice. Kako bi privatni trenuci izgledali što bolje, korisnici pronalaze niz alata kojima uređuju iste, a jedan od sveobuhvatnijih nalazi se u sklopu aplikacije koju vam danas predstavljamo.

Naime, Photo Director, softver koji prikuplja sve veći broj korisnika, obuhvata niz funkcija koje omogućavaju korisnicima da prilagode svoje fotografije prije objavljivanja široj javnosti. Sada vam je na raspolaganju mogućnost edit-ovanja slika tako da izgledaju kao da su uslikane jedinstvenim uređajima iz Canon ili Nikon serije foto-aparta. Photo Director sada omogućava sveobuhvatan spoj raznih opcija uređivanja poput prilagođavanja RGB-a sa vizualnim histogramom, balansiranja bijele boje i zasićenosti, uz kombinovanje raznih efekata s ciljem stvaranja što kvalitetnije i efektivnije fotografije.

Edit-ujte, prilagođavajte, a potom i kombinujte niz različitih fotografija sa zagarantovanim krajnjim proizvodom uz aplikaciju koja je jednostavna za upotrebu. Uklonite neželjene objekte uz Content-Aware alatku za uklanjanje neželjenih sadržaja. Po završetku vam se pruža mogućnost što lakšeg dijeljenja finalne fotografije i to na najpopularnije i najmnogoljudnije društvene mreže. Aplikacija, međutim, na nezadovoljstvo brojnih potencijalnih korisnika, zahtijeva posjedovanje Android 4.1 sistema, 1GHz procesora, 768 MB RAM-a, 480×640 rezolucije ekrana, a podržava isključivo JPEG i PNG formate.

Ukoliko želite da učinite svoje fotografije atraktivnijima, isprobajte ovu aplikaciju, koju možete pronaći na Google Play Store-u.