Written by

Aplikacija pomoću koje će vaše vozilo biti u formi

m:apps, preporučujemo| Views: 176

U današnje vrijeme  većina ljudi se oslanja na motorna vozila pomoću kojih obavljaju stvari na dnevnoj bazi i mnogi imaju strah od toga da im se njihov četvorotočkaš ne pokvari, paze ga i maze kao još jednog člana porodice. 

Na svu sreću, u ovome vam može pomoći i aplikacija koja će vas obavještavati kad je vrijeme da pregledate svog ljubimca, a tove se Car Managment.

Ova aplikacija radi po principu da vi u aplikaciju ukucavate sve informacije u vezi vašeg automobila, kada ste ga vozili da prmijenite ulje, kada ste mijenjali gume, jeste li imali problema sa kočnicama, a aplikacija će vam slati notifikacije da vas obavijesti na šta treba da obratite pažnju.

Car Managment vam pomaže da zapamtite neke važne datume u vezi vašeg automobila, a pomoću posebnih algoritama analizira vaš automobil i predlaže vam šta bi sljedeće trebalo da provjerite ili zamijenite. Na primjer, ova aplikacija zna da svakih nekoliko hiljada pređenih kilometara treba mijenjati ulje pa će vam u kalendar zakazati datum na koji bi po njenoj procjeni trebali zamijeniti ulje.

Ovu aplikaciju možete skinuti direktno sa Google Play Store-a i potpuno je besplatna.