Written by

Aplikacija Retrica

moj android| Views: 155

aplikacija Retrica3

Telefon kao fotoaparat je postao svakodnevnica. Uvijek je pri ruci, spreman da zabilježi svaki trenutak koji nam se učini važan. Obično su ugrađene aplikacije sasvim dovoljne za sve potrebe koje se mogu pojaviti, ali šta ako nam to nije dovoljno? Naravno, za one koji vole da unaprijede fotografiju sa nekim filterom, efektom ili sličicom postoji niz aplikacija od kojih ove sedmice izdvajamo Retricu.

Retrica je aplikacija sa nizom kreativnih funkcija za manipulaciju slika. Njena jedinstvenost se ogleda u tome što može da predoči kako će finalna fotografija izgledati putem filtera koje birate unaprijed, olakšavajući tako pravljenje selfija. Izbor od preko 40 filtera će svakako zadovoljiti i one zahtjevnije, a niz detalja pomaže u postizanju savršenih rezultata. Npr. funkcija tajmera za samookidanje snimanja fotografije ili različiti logotipi koji se mogu uklopiti u fotografiju će sigurno obradovati mnoge. Svaku fotografiju po želji možete odmah podijeliti sa prijateljima na svim aktuelnim društvenim mrežama.

Aplikacija je besplatna u svojoj osnovnoj verziji (preuzmite ovdje), dok PRO verzija koja se plaća nudi samo nešto više efekata i filtera.

Probajte je još danas 🙂

aplikacija Retrica2 aplikacija Retrica