Written by

Aplikacije koje morate isprobati ovog oktobra

m:apps, preporučujemo| Views: 176

Aplikacije su već neko vrijeme apsolutni hit među korisnicima Android uređaja i gotovo da nema segmenta života koji nije pokriven aplikacijom. Mi vam otkrivamo neke nove koje morate isprobati ovog oktobra.

Niagara Launcher

Ovo je veoma atraktivan, novi launcher za sve korisnike Androida koji vašem početnom ekranu daje čist, uredan i minimalistički izgled. Na vrhu se nalazi widget za vrijeme, a ispod se nalazi osam aplikacija po vašem izboru.  Sadrži spisak aplikacija poređanih po abecednom redu kojima možete upravljati pomoću jednog dodira.

StoryZ photo motion

Ovo je aplikacija pomoću koje dodajete animirane segmente vašim fotografijama. Programeri koji su je osmislili opisuju je kao dijeljenje fotografija u pokretnoj umjetnosti. Jako je zabavna i ako volite da editujete svoje fotografije, obavezno je isprobajte.

Bouncer

Ovo je godina kada ljudi više vode računa o svojoj online privatnosti i zato je Bouncer aplikacija čija popularnost raste jer se bavi upravo time.  Na vašem telefonu možete primjetiti kako razne aplikacije traže dozvolu za korištenje podataka sa vašeg uređaja. Bouncer je aplikacija koja vam omogućava da to kontrolišete. Na primjer, ako aplikacija želi da pristupi podacima vaše lokacije i vi to odobrite, čim je ugasite Bouncer će ukloniti odobrenje.