Written by

Aplikacije koje morate testirati ovog mjeseca

m:apps, preporučujemo| Views: 469

Koliko instaliranih aplikacija imate na vašem telefonu? Da li ih sve upotrebljavate? Koju od njih najčešće koristite?

Svakim danom na tržištu se pojavljuje sve više novih softvera koji ispunjavaju različite potrebe svojih korisnika, a za vas smo izabrali one koji su proglašeni najboljim u proteklom mjesecu. Probajte ih i možda među njima pronađete svog novog favorita.

Spark email – aplikacija za elektronsku poštu

Većina ljudi koristi podrazumevanu aplikaciju za e-poštu svog uređaja, ali za one koji to ne rade ili razmišljaju o promjeni, Spark svakako treba da bude jedna od opcija. Aplikacija nudi funkcije kao što su Smart Inbox, mogućnost odlaganja e-pošte i još mnogo toga, što ga čini odličnom aplikacijom za e-poštu za one koji svoj prijemni sandučić tretiraju kao listu obaveza.

Scribbl – dodajte sjaja vašim fotografijama

Ako ste korisnik Instagram-a, Scribbl je kao stvoren za vas. Ovaj kreativni softver je namijenjen onima koji žele da svoje Instagram priče učine zanimljivijim, te vam omogućava crtanje zanimljivih animacija na fotografijama zabilježenim kamerom vašeg pametnog uređaja. Sigurni smo da će se na ovaj način vaše objave izdvojiti od ostalih.

Rise – za raspored spavanja po vašoj mjeri

Želite da kontrolišete svoj raspored spavanja? Za to vam je potreban Rise. Aplikacija ima za cilj da vam pomogne da bolje spavate kroz niz tehnika opuštanja, uključujući meditaciju, vizualizaciju i opuštanje mišića. Takođe nudi i opciju vođenja dnevnika u kojem bilježite sve promjene nastale tokom posebno kreiranog programa za vaše potrebe.

Download Navi – aplikacija za kontrolu preuzetih softvera

Ponekad upravljanje preuzimanjima i ažuriranjima softvera na Android uređajima može biti nezgodno. Upravo iz tog razloga nastao je Download Navi namijenjen onima koji žele veću kontrolu nad kapacitetom memorije svog Android telefona. Aplikacija popisuje sva vaša preuzimanja i omogućava navigaciju po tipu datoteke, uključujući slike, video zapise, ali i ostale dokumente koji se nalaze na uređaju.

Batery Notch – iskoristite usjek telefona na drugi način

Usjek na vašem telefonu može dodatno crpiti energiju uređaja, ali tu je Battery Notch koji vodi računa upravo o tom problemu. Aplikacija u suštini kreira neku vrstu granice oko usjeka i na taj način ukazuje na vijek trajanja baterije vašeg telefona.