Written by

Aplikacije pomoću kojih možete povezati telefon i računar

moj android| Views: 138

 

Ako niste znali postoji zaista mnoštvo stvari koje na vašem telefonu možete raditi putem PC računara što može pojednostaviti neke stvari, a mi vam donosimo aplikacije koje će vam pomoći da svoj računar povežete sa telefonom.

Join

Ako vam se sviđa način n akoji čitate web sadržaj na računaru i želite to prenijeti i na telefon ovo je aplikcija koja vam je potrebna.  To je za situacije kada počnete čitati nešto na računaru pa se želite prebaciti na kauč i završiti čitanje na telefonu.

Pushbullet

Ova aplikacija vam omogućava da sinhronizujete više uređaja kako biste dijelili datoteke i slali poruke, podržava čak i WhatsApp. Iako ćete putem ovog programa moći slati i primati WhatsApp poruke nećete moći ući u istoriju prepiski jer ima limit od samo 100 poruka. 

SideSync

Ako želite potpunu kontrolu nad svojim telefonom putem PC-a ovo bi trebalo da bude vaš izbor posebno ako imate Samsung uređaj. Ova aplikacija vam omogućava da pristupite određenim funkcijama kao što su notifikacije i prebacivanje fajlova, ali i da na računaru koristite određene aplikacije.

Vysor

Za sve one koji nisu pretjerano lojalni Androidu, Vysor je sljedeća najbolja opcija. Ova aplikacija preslikava Android na PC koristeći Chrome i u stvari je veoma dobra. Možete birati između različitih brzina i performansi i veoma je brza.

DeskDock

Baš kao i Join ova aplikacija ne preslikava Android na računar već vam pruža brojne mogućnosti kako da kontrolišete vaš telefon putem računara. Ono što je dodatna prednost jeste što vam omogućava da koristite miš sa vašim telefonom ili tabletom.  Ako sjedite za računarom, možete jednostavno preći mišem sa računara na telefon, brzo zatvoriti i otvoriti aplikacije i potencijalno može biti veoma korisna za programere.