Written by

Aplikacije za fotografije koje morate imati

m:apps, preporučujemo| Views: 476

Želite imati vrhunske fotografije na vašem telefonu? Neograničen kapacitet memorije za njihovo skladištenje? Mogućnost dijeljenje sadržaja?

Uz pomoć aplikacija za fotografije koje smo izdvojili, imaćete brojne opcije. Sve one su potpuno besplatne za preuzimanje i korištenje, a pomoću nekih možete i zaraditi.

Adobe Photoshop Express – jednostavan i elegantan interfejs

Photoshop Express je dosta jednostavnija verzija poznatog Photoshop CC-a, ali i aplikacija sa moćnim alatima koja omogućava maksimalno korištenje vaših fotografija. Ona ima različite filtere, ali vam takođe omogućava uređivanje fotografija uz upotrebu jednostavnog interfejsa. Jedna od prednosti ovog softvera je i ta što ima sposobnost povezivanja sa drugim platformama za dijeljenje podataka. A najbolje od svega je to što je Photoshop Express besplatan.

Flickr – veliki kapacitet memorije za skladištenje fotografija

Sjećate li se Flickr-a? Poznati servis za razmjenu fotografija svojim korisnicima nudi besplatan terabajt za skladištenje fotografija. Ovo je zaista predivna aplikacija bogata odličnim alatima za uređivanje fotografija i video-zapisa. Osim toga, ona vas povezuje sa živom zajednicom fotografa koji su uvijek spremni pomoći svojim kolegama. A najbolje od svega, može automatski da napravi rezervne kopije podataka sa vašeg telefona.

Google Photos – pretraživač slika za mobilni telefon

Google Photos uzima opcije poznatog pretraživača i implementira ih u galeriju vašeg telefona. Zahvaljujući tome može da identifikuje lica, životinje, mjesta ili predmete. Takođe, dozvoljava pretragu fotografija sa određenim datumom ili lokacijom. Funkcije aplikacije dopunjene su i alatima za uređivanje, kao i neograničenom memorijom na Cloud-u.

 

PicsArt Photo Studio – odličan za fotografije i video sadržaj

Sa mnogo efekata, kontrola nad slojevima, alatima za crtanje i kolažima, PicsArt Photo Studio je u rangu Photoshop-a. Jedna je od najboljih aplikacija za uređivanje fotografija za Android uređaje. Ako u jednom trenutku pomislite kako želite da snimke sa pametnog telefona podignete na viši nivo, potražite ovu aplikaciju.