Written by

Apple radi na novoj verziji iPhone XR telefona

mobilni svijet, u žiži| Views: 298

Za posljednju generaciju LCD telefona, koji stiže u formi iPhone XR nasljednika, Apple je spremio i dvije nove boje prema navodima iz najnovijeg izvještaja.

Apple će lansirati nasljednika modela iPhone XR za 2019 godinu koji će se prodavati u šest različitih boja. Za razliku od prethodne generacije u liniji za ovu godinu izostaće modeli u koral i plavoj boju. Prema izvorima jednog sajta koji prate novosti iz svijeta mobilne tehnologije ovogodišnji najjeftiniji modeli će se prodavati u bijeloj, crnoj, žutoj, specijalnoj ediciji crvene, kao i u zelenoj i boji lavande.

U kompaniji ove informacije još uvijek nisu zvanično objavljene, ali se očekuje da uskoro budu. Pretpostavka je da se iPhone XR u pomenutim koral i plavoj varijanti nisu prodavali kako što je bilo očekivano. Istovremeno, Apple planira da nasljednik iPhone-a XR nasljednik značajno poboljša u odnosu na još uvijek aktuelni model. Očekuje se Apple A13 procesor, a uređaj bi trebalo da dobije i dvije kamere na poleđini (umjesto sadašnje jedne) kao i neka druga hardverska unapređenja.