Arena Sport kanali uz m:SAT već od 7,50 KM mjesečno

Za najbolji program putem satelita m:tel vam nudi 50% nižu pretplatu na sve m:SAT pakete čak 11 mjeseci! Svi paketi sadrže Arena Sport kanale!

Digitalna satelitska televizija m:SAT donosi vam mogućnost praćenja najboljeg TV programa na bilo kojoj lokaciji u BiH. Do kraja mjeseca marta važi i posebna ponuda od čak 50% na pretplatu narednih 11 mjeseci.

Aktuelna promotivna ponuda vam donosi: m:SAT Start, po cijeni od 7,50 KM mjesečno narednih 11 mjeseci, u okviru kojeg dobijate paket sa od više od 85 TV kanala. Isti popust važi i za m:SAT Plus paket, za koji ćete za samo 11 KM mjesečno uživati u praćenju više od 140 TV kanala, a u m:SAT Max-u, čija pretplata iznosi 15 KM mjesečno, dobićete više od 150 kanala.

Uz ovu ponudu dobijate i gratis drugi TV priključak, a montaža i oprema će vas koštati samo 0,99 KM.

Odaberite paket i na kućnu adresu vam stiže sve što je potrebno za instalaciju: satelitski prijemnik sa integrisanom m:SAT karticom i vrhunska satelitska antena sa opremom, u najbržem mogućem roku!

Informacije o m:SAT ponudi pronađite na zvaničnom sajtu kompanije www.mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50905. Tu smo za vas 24 časa dnevno!