Written by

Autizam govori srcem

prijateljstva| Views: 251

Povodom Svjetskog dana osoba sa autizmom, koji se svake godine obilježava 2. aprila,  Udruženje “Tvoja riječ” iz Banjaluke već tradicionalno priprema niz dešavanja sa ciljem razvijanja svijesti o poštovanju osoba sa autizmom, njihovog dostojanstva i ostvarenja njihovih ljudskih prava.

U okviru programa obilježavanja ovog važnog datuma, u petak 30.03.2018. godine u Banjaluci je održana i press konferencija, a nakon toga i javna tribina pod nazivom “Otvorena vrata”.

1415

Završna manifestacija – veliki koncert “Autizam govori srcem”, na kojem će nastupiti:  Dječiji hor “Vrapčići”, KUD “Svati Sava”, KUD “Veselin Masleša”, OŠ “Ivo Andrić”, SC “Gaudeamus”, Plesni studio “City Jazz”, Baletski studio “Allegro”, Klub ritmičke gimnastike “Allegro”, Vokalni atelje “MaMa VOX”, te drugari iz predškolskih ustanova “Ciciban-klub” i “Kolibri”, biće održan u ponedjeljak 2. aprila u Gradskom pozorištu “Jazavac u Banjaluci”, sa početkom u 19.00 časova.

Kompanija m:tel u okviru svog društveno odgovornog poslovanja nastoji podržati što više aktivnosti koje za cilj imaju podizanje svijesti o osjetljivim grupama i pomoći im da ostvare što bolji položaj u društvu.

Podsjećamo vas da će u toku mjeseca aprila biti otvoren i m:tel humanitarni broj 1415, putem kojeg možete donirati 1KM za djecu oboljelu od autizma.