mumija

Written by

Avanturistička komedija “Mumija” na kanalu Pink Action 2

m:tel IPTV| Views: 146

Pink Action 2, četvrtak 12.02. u 16.00 časova

mumija

Ovog četvrtka se zabavite uz odličnu akcijsku komediju “Mumija” koju vam donosi kanal Pink Action 2. Ovaj avanturistički film koji je snimljen u duhu serijala “Indiana Džouns” prava je zabava za sve članove porodice.

“Mumija” prati priču britanske arheologinje Evelin koja želi da organizuje arheološku ekspediciju u antičkom egipatskom gradu Hamunaptra, nakon što pronađe tajanstvenu mapu koja treba voditi do skrivenog blaga. Neočekivana pomoć se pojavi u obliku Rika Konela, neumornog avanturiste koji zna mnogo više o skrivenom blagu nego što na početku želi priznati. Zajedno sa Evelininim razmaženim bratom Džonatanom, oni se zapute u avanturu života u kojoj će se susresti sa drevnim kletvama, sarkofazima i faraonima koji se vraćaju iz mrtvih.

Nakon što pronađu blago, nenamjerno će aktivirati drevnu kletvu koja je bačena na visokog svešenika Imotepa zato što je bio u zabranjenoj ljubavnoj vezi sa faraonovom kćerkom. Njegova mumija se budi i kreće na sve koji su otvorili grobnicu, a biće potrebno mnogo više od običnog oružja kako bi se zaustavila.

Nakon prvog dijela snimljena su još dva nastavka “Povratak mumije” i “Mumija:Grobnica zmajskog cara” i ovo je postala jedna od najpopularnijih blockbuster franšiza.

 

Kanal Pink Action 2 dostupan je Open IPTV korisnicima u osnovnom paketu na poziciji 322.