Barselona, Čelzi, Juventus, Milan… u direktnim prenosima na Areni Sport!

Uželjeli ste se dobrog fudbala? Sredina ove sedmice u znaku je petog kola grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope. Arena sport, po običaju, direktno će prenositi najkvalitetnije utakmice najglamuroznijeg sportskog takmičenja u Evropi.

Kada je riječ o Ligi šampiona, na Arena Sport kanalima, između ostalih, moći ćete da uživate u direktnim prenosima utakmica Čelzi-Juventus i Barselona-Benfika koje su na programu u utorak, 23. novembra od 21:00 čas. Već narednog dana, u srijedu, 24. novembra, na programu su i utakmice Atletiko Madrid-Milan, Liverpul-Porto i Mančester Siti-Pariz Sen Žermen, koje Arena Sport kanali prenose u istom terminu od 21:00 časova.

Liga Evrope takođe donosi nekoliko interesantnih utakmica. Izdvajamo susrete Crvena Zvezda-Ludogorec (četvrtak, 18:45h), Galatasaraj-Marsej (četvrtak, 18:45h) i Olimpijakos-Fenerbahče (četvrtak, 21:00h).

Ovo su samo neke od utakmica koje možete pratiti u direktnim prenosima, s tim da će Arena Sport pripremiti kompletne preglede i sa ostalih utakmica petog kola kvalifikacija.

Najbolji fudbal se definitivno igra na Areni Sport! Ali, to nije sve.

Budi i ti dio pobjedničkog tima i gledaj najbolje sportske sadržaje i putem satelitske televizije m: SAT bilo gdje u Bosni i Hercegovini!

 

m:tel imate prijatelje