Written by

Besplatne igre za Android koje vrijedi isprobati

moj android| Views: 314

pokemon-pokemon-go-mobile-trends-smartphone-163042

Jedan od načina da prekratite duga putovanja autobusom ili dosadno poslijepodne jeste da na svom pametnom telefonu igrate igrice. No, kako da se odlučite za onu najbolju? U ovom tekstu donosimo vam pet prijedloga za besplatne igrice za Android u kojima čak nećete morati da kupujete mnogo stvari.

Vainglory

Cijena: Besplatno preuzimanje, sa kupovinama unutar aplikacije

vainglory

Vainglory je možda čak i najbolja MOBA igrica koja je trenutno dostupna na Androidu. Uživaćete u neograničenoj besplatnoj igri, solidnim konekcijama, a takođe ćete se moći povezati i sa drugim igračima kako biste udružili snage protiv drugih MOBA timova. Možete da birate između 25 različitih likova, da igrate protiv botova, a sasvim sigurno je da će vas grafike u ovoj igrici oduševiti. Šećer na kraju; postoji i beta verzija ove igrice u kojoj možete da koristite i Vulkan API.

Kliknite ovdje da preuzmete igricu Vanglory.

Sky Force Reloaded

Cijena: Besplatno preuzimanje, sa kupovinama unutar aplikacije

sky

Sky Force Reloaded je najnovija igrica iz Sky Force franšize. Nastavlja se saga u kojoj ste upravo vi pilot aviona i strijelac, a vaša misija je da pobijedite loše momke, izbjegnete metke i da usput obavite mnogobrojne i različite zadatke. Grafike su mnogo bolje nego u prethodnim verzijama ove igrice.

Igricu Sky Force Reloaded možete da preuzmete ovdje.

Clash Royale

Cijena: Besplatno preuzimanje, sa kupovinama unutar aplikacije

clash-royal

Clash Royale je najnovija igrica koja stiže iz Supercella. U njoj skupljate karte, gradite špilove, a onda igrate protiv drugih igrača. Ukoliko pobijedite osvojićete trofeje, a ako izgubite partiju, gubite i trofeje. Imaćete opciju da formirate klanove unutar kojih ćete dijeliti karte, izazivati pripadnike klana na dvoboj, a moći ćete da otključate i nove karte.

Od igrice Clash Royale dijeli vas samo jedan klik na Google Play Store.

Final Fantasy Brave Exvius

Cijena: Besplatno preuzimanje, sa kupovinama unutar aplikacije

final-fantasy

Final Fantasy Brave Exvius je možda i najbolja freemium igrica iz Final Fantasyja. U njoj se nalaze mnogobrojni elementi iz originalnih igrica među kojima je i pravi grad, istraživanje tamnica i potraga za skrivenim blagom. Igrica nije teška, ali moraćete dobro razmišljati o tome kako da pobijedite svoje protivnike. Ukoliko se logujete svaki dan u aplikaciju, bićete nagrađeni.

Igrica Final Fantasy Brave Exvius dostupna je u Google Play Storeu.

Unkilled

Cijena: Besplatno preuzimanje, sa kupovinama unutar aplikacije

unkilled

Unkilled je igrica u kojoj vladaju zombiji i pucnjava. Vaš zadatak je da prihvatite misije i da izaberete scenario u kojem ćete ubijati zombije. Možete da birate između više od 300 misija, a na raspolaganju vam je više od 50 vrsta oružja.

Kliknite ovdje i uđite u svijet zombija pod imenom Unkilled.