HBO_Premium_paketi_mtel_blog

Written by

Besplatni HBO Premium paket u m:tel IPTV paketima

m:tel IPTV, tv filter| Views: 282

Iskoristite sjajnu ponudu do kraja maja i uživajte u odličnim filmskim i serijskim naslovima

Ukoliko još uvijek niste, aktivirajte besplatni HBO Premium paket u okviru m:tel IPTV shop ponude i uživajte do kraja mjeseca u odličnim naslovima na HBO i Cinemax kanalima i u HBO videoteci.

Za vas ovog puta izdvajamo:

Milijarde

Kompleksna drama o ulozi politike u svijetu njujorških visokih finansija. Izvanredni magnat hedž fondova, Bobi Eks Ekselrod, i drski državni tužilac, Čak Rouds, igraju opasnu igru sa milijarderskim ulozima, u kojoj pobjednik odnosi sve. Peta sezona stigla je u videoteku, a tu su i sve prethodne sezone za one koji je još uvijek nisu počeli gledati.

Gospođa Amerika

U HBO videoeci pronaći ćete i odličnu novu seriju „Gospođa Amerika“. To je istinita priča o pokretu za ratifikaciju Amandmana o jednakim pravima i antikampanji koju je predvodila Filis Šlafli, ljepotica koja je postala konzervativna aktivistkinja, a koju u seriji glumi dvostruka dobitnica Oskara, Kejt Blanšet. Iz perspektive žena iz tog doba – kako Šlaflijeve, tako i feminiskinja Glorije Stajnem, Beti Fridan, Širli Čizom, Bele Abzug i Džil Rakelshaus – serija istražuje kako je jedan od najžešćih okršaja u kulturološkim ratovima sedamdesetih godina 20. vijeka iznjedrio Moralnu većinu i zauvjek promijenio političku scenu.

Ukoliko volite dobre filmske naslove, preporučujemo vam sadržaje Cinemax kanala.

Film “Gospođica metak”, možete da pogledate na kanalu Cinemax 21. maja od 20.00 časova. Đina Rodrigez koja glumi Gloriju u  ovom  filmu “Gospođica Metak”  je mlada žena koja u sebi otkriva nadljudsku snagu nakon što kidnapuju njenu najbolju drugaricu. Kada se, silom prilika, uplete u opasan svijet pograničnog kriminala, Glorija kreće na putovanje sticanja moći koje će testirati njene sposobnosti do krajnjih granica i transformisati je u nevjerovatnu heroinu za koju želite da navijate.

U nedjelju 25. maja od 20.00 časova, na kanalu Cinemax možete da pogledate film “I sunce je zvijezda”. Ova simpatična tinejdžerska drama je priča o praktičnoj tinejdžerki Nataši koja prkosi sebi i zaljubljuje se u dečka Danijela na ulicama Njujorka, samo nekoliko sati prije nego što će njenu porodicu deportovati na Jamajku.

Romantični mladić Danjel, koji treba da krene na koledž, i pragmatična Nataša Kingsli, rođena na Jamajci, upoznaju se i zaljubljuju tokom jednog čarobnog dana usred njujorške vreve. Odmah dolazi do varnica između ovo dvoje stranaca koji se ne bi upoznali da ih sudbina nije spojila. Ali, da li će sudbina pružiti ovim tinejdžerima nešto više od slučajnog susreta? Imajući samo nekoliko sati prije nego što zauvijek napusti Ameriku, Nataša se odupire deportaciji koja čeka njenu porodicu, koliko i osjećanjima prema Danijelu koji je ubjeđuje da je njima dvoma suđeno da budu zajedno. Savremena priča o pronalaženju ljubavi u nemogućoj situaciji, “I Sunce je zvijezda” istražuje da li naše živote određuje sudbina ili slučajni događaji u univerzumu.

Zabavite se uz odlične TV sadržaje i ostanite odgovorni!