Written by

Besplatno gledaj prvu epizodu vrhunske krimi drame Čarobni grad na Openu

m:tel IPTV| Views: 149

© 2013 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved

© 2013 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved

Ne propustite priliku da od 1. septembra, u sklopu m:tel Open videoteke, besplatno pogledate prvu epizodu serije Čarobni grad, koju možete naći u kategoriji Pickbox besplatno.

U isto vrijeme na Pickbox-u počinje prikazivanje kompletne serije Čarobni grad.

Ova krimi drama istovremeno donosi nezaboravno televizijsko iskustvo, odlazi u prošlost i rekonstruiše Majami kakav je bio prije šezdeset godina, uoči kubanske revolucije i dolaska Fidela Kastra na vlast. Hotel Miramar Plaja je najotmjenije mjesto u gradu, tu pjeva Frenk Sinatra, okuplja se ekipa sa stilom (i mafija, naravno), poznate ličnosti i političari. Takvim turbulentnim životom ponekad uspješno, ponekad neuspješno balansira Ajk Evans, čovjek koji hotel drži na okupu, ali koji ima previše tajni da bi mogao mirno da spava.

Od glavnog glumca Džefrija Dina Morgana, pa sve do sporednih uloga, serijom dominiraju karakterni glumci zbog kojih ni u jednom trenutku nećete posumnjati da se zaista nalazite u nekim davnim vremenima.

Vašoj pažnji preporučujemo novo, odlično gledalačko iskustvo za sve koji vole retro u svakom mogućem obliku, pa i serijskom.