playground meetup

Written by

Besplatno predavanje – kako unaprijediti svoj biznis i prodaju?

m:vijesti, prijateljstva| Views: 213

Prijavite se na novi m:tel Playground online meetup

Na novom m:tel Playground meetup događaju, koji vas očekuje 3. novembra sa početkom u 20.00 časova, predavač Mario Krivokapić vodiće vas kroz temu osnova B2B prodaje i upoznati vas sa najvažnijim preduslovima da bi do prodaje uopšte i došlo.

Kompanije često misle da će se napravljen proizvod koji rješava problem korisnika “prodati sam od sebe”, što se može pokazati pogubnim načinom razmišljanja. Dolaskom novih tehnologija i digitalnih uređaja se nekako izgubilo šta to zapravo znači prodaja.

Zato, ukoliko želite da saznate kako da uspješno generišete nove potencijalne korisnike (Lead Generation), zašto je prvi poziv nakon povezivanja sa potencijalnim klijentom (Discovery Call) zapravo najvažniji u prodajnom procesu, kao i šta djeluje u B2B prodaji u 2020. godini, pridružite nam se na linku:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0rdeysrzouHtFpD3v04eC5hyLpv7SduZxm

Naš gost predavač, Mario Krivokapić, ima gotovo 20 godina iskustva u prodaji i vođenju timova, a poslednjih godina je posebno fokusiran na rad u IT industriji. Kao NLP business practitioner i sertifikovani PCM coach, organizovao je i vodio preko 400 prodajnih treninga i mentorskih sesija. Mario je CEO kompanije Growthnetix i Senior Business Relations Manager u kompaniji Consorto.