Written by

Bose Sleepbuds – pametni čepići za uši

m:ovo m:ono| Views: 180

Ako imate problema sa ušima, tačnije patite od hroničnog tinitusa onda znate da spavanje vremenom ne postaje lakše i sigurno znate koliko na vas može uticati glasno okruženje. U tome vam mogu pomoći pametni čepići za uši po imenu Bose Sleepbuds.

U kratkim crtama, ovo je proizvod koji je dizajniran za ljude koji jednostavno ne mogu zaspati bez određenih tonova koji ih uspavljuju.  To su u potpunosti bežične slušalice koje u potpunosti ne neutrališu zvukove koji vam smetaju ali mogu pomoći kako onima što pate od hroničnih ušiju tako i onima koji muku muče sa insomnijom. Stručnjaci kažu da neutralisanje spoljnjih zvukova svakako nije dobro.

Za razliku od drugih bežičnih slušalica ove nisu dizajnirane za slušanje muzike jer funkcionišu samo uz Bose Sleep aplikaciju i možete birati samo među ambijentalnim notama. To je u principu aparat za bijelu buku koji neće smetati čak ni vašem partneru u krevetu, a vama će biti od velike pomoći.

Ono što je najvažije kod ovih slušalica svakako je udobnost, jer ih ne osjećate dok ih imate u ušima i podnosiće ih i oni najosjetljiviji i ne štete vašem zdravlju, u potpunosti su sigurne za upotrebu.