Written by

Boškić, Čvarkov i Torbica: Sebi za Novu godinu želimo pripravnike i apartman u Grčkoj!

m:ovo m:ono| Views: 112

GAJA2040 (Small)

Kada bi se birala tri najpoznatija arhivatora na svijetu, dileme ne bi bilo – prvo mjesto bi podijelili Đorđe Čvarkov, Dragan (Jove) Torbica i Boškić. Upravo zato su stanovnici Banjaluke i Bijeljini stajali u redu da budu intervjuisani i fotografisani s njima tokom akcije „Sam svoj Djed Mraz“.

Glumci iz serije „Državni posao“ izašli su na ulice ovih gradova kako bi sa njihovim žiteljima razgovarali o praznicima, poklonima, novodišnjim planovima, ali i telefonu LG G4 te Open usluzi. Hladno decembarsko vrijeme ni za trenutak nije ohladilo toplu prazničnu atmosferu koja se širila gradovima zajedno sa gromoglasnim smijehom tri TV zvijezde, snimateljske ekipe i prolaznika.

„Bilo je dobrih odgovora, skroz zanimljivih“, impresije su ovog trojca nakon obavljenog posla, „ali znate kako, kad se kamera upali, ima tu zadrške. Niko nije iskreno rekao šta posećuje na internetu! Sve kao ‘Facebook, društvene mreže’… Mada, ovaj jedan brka se samo smejao!“

Međutim, i sami su podjednako „iskreni“ u odgovorima na ista pitanja koja su postavljali drugima.

„Šta mi posećujemo na internetu? Pa Facebook, društvene mreže…“, uspjeli su da izuste prije nego što su ponovo prasnuli u smijeh.

GAJA1600 (Small)

Da su Čvarkov, Torbica i Boškić sami svoj Djed Mraz, ne bi se dvoumili šta bi sebi poklonili.

„Pripravnike, da malo danemo dušom“, uglas odgovaraju, s tim da Čvarkov ima dodatne želje, „možda i jedan apartman od nekih 70 kvadrata u Grčkoj. Al’ da bude sređen, da ja nemam posla sa majstorima!“

Osobe koje tumače poznate TV likove, ipak, imaju drugačije želje, mada ni one nisu uobičajene. I Dimitrije Banjac bi, slično svom igranom alter-egu Čvarkovu, nekoliko dana u Grčku, na odmor. Nikola Škorić (Torbica) želi komplet zimskih guma i zvučnike iz Danske, dok je Dejan Ćirjaković (Boškić) sebe već obradovao gramofonom i pločom grupe Black Keys.

Kada su Banjac, Škorić i Ćirjaković 2012. godine započeli svoj TV projekat, nisu ni slutili u šta će on da izraste.

„Mislili smo da samo preguramo šest meseci do nekog narednog projekta, a eto nas u četvrtoj sezoni. Nadamo se da će 1000. epizoda biti i poslednja, i tek tada će gledaoci imati priliku da saznaju šta se desilo u Gajdobri. Ako nas ukinu pre toga – ništa od Gajdobre, pa vi vidite“, poručuju glumci čije duhovite priče možete redovno da pratite na Radio-televiziji Vojvodine (pozicija 023 na listi Open kanala).

GAJA1776 (Small)

U međuvremenu se isti tim preselio i u pozorišta, a gledaoci širom regije ispunjavaju svaki prostor u kojem oni gostuju. Ako treba da bira između TV ekrana i pozorišnih dasaka, glumačka trojka nema dilemu.

„Nastup pred publikom je nešto posebno. Zanimljivije je nego snimanje samim tim što imate instant reakciju. Stvara se neka zajednička energija i nikad nije isto. Publika nam u mnogome diktira tempo i sama određuje koliko će nastup trajati. Predstava nam je na probama trajala čas i 20 minuta, a pred publikom traje i do dva časa“, otkrivaju naši sagovornici.

Pred kamerama se, ipak, i dalje fenomenalno snalaze, a u to možete da se uvjerite i na YouTube kanalu kompanije m:tel. Tamo se već nalaze dva video klipa snimljena tokom akcije „Sam svoj Djed Mraz“, a u narednim danima će gledaoci moći da uživaju i u novim dozama smijeha sa banjalučkih i bijeljinskih ulica.