blog-htc12-plus-nokia-mtel-web-shop

Written by

Brend telefoni po nižim cijenama u m:tel web shop-u

m:arket, preporučujemo| Views: 1320

Nokia 5.1 Plus, Sony Xperia L3 i HTC Desire 12+ predstavljaju pravi izbor za digitalnu generaciju koja očekuje telefon sa velikim ekranom i dobrim karakteristikama po optimalnoj cijeni. Online kupovinom u m:tel web shop-u ove modele telefona možete kupiti po povoljnijim cijenama.

Estetski odlično dizajniran Nokia 5.1 Plus je dobro zaokružen budžetski telefon, sa odličnim balansom performansi. Upakovan u moderan izgled, sa velikim ekranom, dualnom kamerom, dobrom baterijom i interesantnim karakteristikama privući će mnoge korisnike.

Sony Xperia L3 je kvalitetan telefon sa velikim ekranom od 5,7 inča u HD+ rezoluciji sa jasnim detaljima i živopisnim bojama. Sa dualnim kamerama dobićete kreativne fotografije, selfi kamera pružiće vam mnogo zanimljivih efekata a izdržljiva baterija omogućiće vam dugotrajan rad.

Kupovinom ovog telefona dobićete na poklon slušalice Sony ZX110a.

Veliki ekran HTC Desire 12+ telefona, takođe pruža bolji pregled i bogatije iskustvo u radu i igranju. Odlične kamere omogućavaju podešavanje fokusa nakon snimanja i dodavanje bokeh efekta a prednja kamera će vam omogućiti više svjetla za precizne detalje i pri slabom osvjetljenju.

Uz tarifni model Pretplata: S+ ili  Pretplata: S Net+ Nokia 5.1 Plus možete kupiti po cijeni od samo 39,14 KM a ostatak platiti na rate od 6,82 KM.

Uz iste tarifne modele, online kupovinom u web shop-u odlični Sony Xperia L3 ili HTC Desire 12+ može biti vaš po cijeni od 19,18 KM a ostatak platite na rate od samo 3,34 KM.

Iskoristite posebnu ponudu online kupovine putem m:tel web shop-a!

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj 0800 50 000, a za web narudžbe posjetite www.mtel.ba.