brzi kurs selfija

Written by

Brzi kurs savršenog selfija u Prijedoru i Banjaluci: Više od 10 000 poklonjenih selfija

m:vijesti| Views: 139

brzi kurs selfijaKompanija m:tel obilježila je avgust nizom zanimljivih aktivnosti za građane BiH, od kojih se posebno izdvojio Brzi kurs savršenog selfija. O zainteresovanosti građana za Huawei Ascend P7 i njegovu prednju kameru govori i činjenica da je u protekle dvije sedmice za samo nekoliko sati poklonjeno više od 10 000 uramljenih selfija.

Sa prednjom kamerom ovog fenomenalnog telefona, Banjalučani će imaće priliku da se druže još danas, 28. avgusta i Prijedorčani sutra, 29. avgusta, uz prezentaciju svih performansi Huawei Ascend P7 telefona, ali i instruktore savršenog selfija, koji će ih uvesti u svijet fenomenalnih opcija za uređivanje fotografija.

Svi koji odluče da budu dio zanimljivih selfi aktivnosti, kući će otići sa uramljenim selfijem i specijalno dizajniranom #savršenselfi majicom.

Ukoliko posjetite neku od najbližih m:tel poslovnica, Huawei Ascend P7 može biti i vaš po cijeni od samo 1 KM uz m:tel Moj Mix 60.

A kako je bilo u okviru dosadašnjih selfi kurseva, pogledajte u subotu, u 16.15 na programu ATV-a u desetom izdanju emisije m:agazin.

m:tel, imate prijatelje