Written by

M:tel IPTV i u septembru ima dobre filmove

m:tel IPTV, tv filter| Views: 334

Dan nakon godišnjice obilježavanja terorističkog napada na SAD, kanal  HBO ekskluzivno prikazuje film “Svjetski trgovinski centar”. Četvrtak 12. septembra u 20.00 časova.

Oliver Stoun, dobitnik Oskara za režiju, priča istinitu priču o herojskom preživljavanju i spasavanju dvojice policajaca – Džona Makloflina (Nikolas Kejdž) i Vila Džimena (Majkl Penja) – koji su bili zarobljeni u ruševinama Svjetskog trgovinskog centra 11. septembra 2001, nakon što su u njih ušli da pomognu ljudima da se izvuku. Film prati i njihove porodice koje pokušavaju da saznaju šta im se desilo, kao i spasioce koji su ih našli i izvukli iz ruševina. Njihova priča pokazuje kako se ono najbolje u ljudima uzdiglo iznad tragičnih događaja tog dana.

U nedjelju 15. septembra u 20.00 časova na kanalu HBO2 možete pogledati još jedan filmski spektakl, ostvarenje “Glas”.

M. Najt Šajamalan spaja priče svoja dva filma – „Nesalomiv“ iz 2000. i „Podijeljen“ iz 2016. – u jedan eksplozivni triler rađen po adaptaciji stripa. Iz filma „Nesalomiv“, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan, a Samjuel L. Džekson kao Ilajdža Prajs, poznat pod pseudonimom g. Glas. Iz filma „Podijeljen“ dolaze Džejms Makavoj u ulozi Kevina Vendela Kramba i brojnih ličnosti koje počivaju u njemu, i Anja Tejlor-Džoj kao Kejsi Kuk, jedina zarobljenica koja je preživjela susret sa Zvijeri. Nakon događaja kojima se završava film „Podijeljen“, „Glas“ zatiče Dana kako juri Krambovu nadljudsku verziju, Zvijer, dok se mračni Prajs pojavljuje kao mastermajnd koji čuva tajne ključne za obojicu.

U nedjelju 15. septembra, u večernjem terminu od 21.00 časova,  budite uz TV O2 koji prikazuje još jedan sjajan film, kriminalističku priču “Krijumčari“.

Ovo je film o čovjeku koji pokušava ostati izvan kriminalnog svijeta za koji je radio, a koji želi ostaviti iza sebe i posvetiti se porodici za koju će učiniti sve kako bi ih zaštitio. Radnja se odvija u Nju Orleansu, a film istražuje podzemni svijet međunarodne mafije -pun očajnih kriminalaca i korumpiranih funkcionera, visokih uloga i velikih isplata -gdje lojalnost rijetko postoji, a greške se plaćaju smrću.

Ekskluzivno na TV CINEMAX,  film “Perspektiva” na program je u srijedu 18.9.2019. godine u 21.00 časova.

Tinjedžerka i njen otac putuju na daleki vanzemaljski mjesec u namjeri da se obogate. Oni su potpisali ugovor o iskopavanju velikih naslaga nepristupačnih dragulja skrivenih duboko ispod mjesečeve toksične šume. Ali, postoje i drugi putnici u ovoj nepoznatoj divljini i njihov posao se ubrzo pretvara u borbu za opstanak. Primorana da se suoči ne samo sa ostalim stanovnicima šume, već i sa očevom pohlepom, djevojka mora sama da pronađe način da pobjegne.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.