Written by

Budite uz m:tel Open IPTV i pratite bokserski spektakl

m:tel IPTV| Views: 228

open-kutak-21-08-featured

Floyd Mayweather vs Conor McGregor na Sportklub kanalu

Okršaj se brzo približava – i uzbuđenje raste pred borbu u Las Vegasu. Ekskluzivno na m:tel Open TV-u i kanalu Sportklub1 u subotu, 26.avgusta.

Obojica boraca potvrdili su u junu da će borba biti održana 26. augusta. Od tada groznica ide uzlaznom putanjom. Ovo možda nije plemenita vještina koju Tony Parsons zagovara u svojim kolumnama ali svakako je spektakl na svjetskom nivou u kojem će se obrnuti goleme svote novca. Samo za reklamu na šorcu boksera sponzori će morati iskrcati 5mil$.

Mayweather, koji se povukao u 2015. godini sa nevjerovatnim rekordom od 49-0 i UFC šampion McGregorom će se suočiti u borbi u Las Vegasu i to u terminu od pola pet ujutro po našem vremenu.

MekGregor je težak konkurent, ljudi su širom svijeta tražili tu borbu, pa sam morao da im dam ono što žele da vide“, rekao je Mayweather za medije. “Tražili su tu borbu, bio sam u penziji, ali su me željeli vratiti i vratio sam se.”

Višegodišnji bokserski svjetski šampion je apsloutni favorit (procjene su 75:25) za pobjedu nad McGregorom, koji nikad nije profesionalno boksovao u Las Vegasu.

Novac se već stavlja na oba borca i smatra se da bi ovaj događaj mogao po kladioničarskim uplatama da zasjeni i Superbowl.

Ricki Hatton (bivši britanski bokser) u ponižavajućem stilu je najavio ovaj meč i svoja očekivanja: „Malo će biti sramotno ovo što ću reći, ali bih bio veoma iznenađen ako (McGregor) osvoji rundu. Ako želite da budem iskren biće to „klaonica“ u 12 rundi, udarački trening za Floyda i neka je bog na pomoći McGregoru“.

Lennox Lewis je bio malo umjereniji: “Vi govorite o jednoj disciplini u kojoj možete koristiti samo svoje ruke, a samo nekoliko njih može to da uradi. Svaki borbeni sport počinje sa rukama, ali to su dva potpuno različita sporta. Floyd će ga zaustaviti, on je previše dobar u boksu za McGregora. McGregor je previše neiskusan u boksu, on ne može koristiti druge stilove”.

Procjenjuje se da će organizator samo od TV prava zaraditi 400mil$, a da će borci biti nagrađeni sa svotama koje izgledaju ovako:
Mayweather 230mil$
McGregor 70mil$.

Uvodne borbe počinju u subotu na nedjelju od 01.00 čas, a centralni događaj je na programu u 04.30 časova. Pripremite dovoljno kafe, pokoje energetsko piće i uživajte uz Sportklub i m:tel Open TV.