Written by

Cinemax: nedjeljne premijere filmova

m:tel IPTV| Views: 89

Američka komedija “Rušenje” (Demolition) prikazuje uspješnog investicionog bankara, Dejvis Mičela (Džejk Gilenhal), koji je očajan zbog gubitka supruge u tragičnoj saobraćajnoj nesreći. Uprkos pritisku svog tasta Fila (Kris Kuper) koji mu savjetuje da se pribere, Dejvis nastavlja da tone. Pismo žalbe poslato kompaniji za automate pretvara se u niz pisama koja otkrivaju iznenađujuća lična priznanja. Dejvisova pisma zapadaju za oko predstavnici službe za potrošače, Karen Mareno (Naomi Vots), i usred emocionalnih i finansijskih muka koje ima, ona gradi neobičan odnos s njim. Uz pomoć Karen i njenog sina (Džuda Luis), Dejvis počinje iznova da gradi svoj život, počevši od rušenja onog koji je nekad vodio. Film Jean- Marc Valleea sa nominiranima za Oscara, Jakeom Gyllenhalom (Brokeback Mountain) i Naomi Watts (King Kong) možete premijerno pogledati 14. maja u 20.00 časova na Cinemax-u.

cin1

© 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation, Demolition Movie, LLC and TSG Entertainment Finance LLC. All Rights Reserved.

Kad Džejms King (Vil Ferel), menadžer milionskog hedž fonda, padne zbog prevare i dobije 10-godišnju zatvorsku kaznu koju mora da odsluži u San Kventinu, sudija mu daje 30 dana da sredi sve svoje poslove. Očajan, obraća se Darnelu Luisu (Kevin Hart) tražeći od njega da ga pripremi za život iza rešetaka. Caka je u tome što Džejms misli da je Darnel bivši zatvorenik, a on je u stvari marljivi vlasnik malog biznisa koji nikad nije dobio ni kaznu za parkiranje, a kamoli bio u zatvoru. Međutim, njih dvojica daju sve od sebe da očeliče Džejmsa za zatvor i usput otkrivaju koliko su griješili u vezi sa pojedinim stvarima – uključujući njih same. Krimi komedija „Postani jak“ (Get Hard) biće emitovana 21. maja u 20.00 časova na programu Cinemax-a.

cin2

© 2014 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. AND RATPAC-DUNE ENTERTAINMENT LLC

„Antropoid“  (Antrophoid), ratni triler, zasnovan je na nevjerovatnoj istinitoj priči o operaciji Antropoid, što je bilo šifrovano ime za misiju čehoslovačkih operativaca čiji je cilj bio ubistvo SS oficira Rajnharda Hajdriha. Hajdrih, glavni arhitekta Konačnog rješenja, bio je treći u lancu komande, odmah iza Hitlera i Himlera i vođa nacističkih snaga u Čehoslovačkoj. Film prati dvojicu vojnika iz čehoslovačke vojske u egzilu, Jozefa Gabčika (Kilijan Marfi) i Jana Kubiša (Džejmi Dornan), koji su se spustili padobranom u svoju okupiranu domovinu u decembru 1941. godine. Uz ograničene obavještajne podatke i nedovoljno opreme u gradu pod izolacijom, moraju da nađu način da ubiju Hajdriha, u operaciji koja će zauvijek izmijeniti lice Evrope. Scenarist i reditelj ovog ratnog trilera, Sean Ellis, nominovan je za Oscara te je dobitnik 17 nagrada i 14 nominacija svjetskih filmskih festivala. Premijera: 28. maja u 20.00 časova na Cinemax-u.

Cinemax potražite u dodatnom Open IPTV Cinemax paketu na poziciji 704.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Izvor: HBO Pressroom