Written by

Cinemax – Preporuka nedjelje (11.07. do 17.07.)

m:tel IPTV| Views: 223

NEPOBJEDIVIFilm je zasnovan na istinitoj priči o Zišeu Brajtbartu, sinu jevrejskog kovača iz Poljske, koji je postao senzacija u Vajmaru i Berlinu, nastupajući kao mitski snagator. Njegov poslodavac Hanusen sanja o ustanovljavanju svemoćne službe za okultizam u Hitlerovoj vladi. Ali kako jača Hitlerova moć i Berlin kipti od antisemitizima, Ziše mora da odluči kako da iskoristi svoju snagu.

Uloge: Tim Rot, Juoko Ahola, Ana Gourari, Maks Rab, Jakob Vein

NE ZNATE VI DŽEKAMilosrdni anđeo Ili ubilački „Doktor Smrt“? Džek Kevorkijan je jedna od najkontroverznijih ličnosti iz savremene američke istorije, čovjek kome su strastvena ubjeđenja da ljudi imaju pravo da umru donijela i slavu i poniženje.

Uloge: Al Paćino, Suzan Sarandon , Deni Hjuston , Brenda Vakaro ​​, Džon Gudman

UZVRATNI UDARACNeočekivani savez dva vrhunska specijalna agenta – jedan je odmetnuti Amerikanac, drugi je elitni britanski špijun – pokreće novu sezonu vratolomne akcije i nevjerovatnih uzbuđenja u hit dramskoj seriji “Uzvratni udarac”.

Uloge: Filip Vinčester, Saliven Stapleton, Rona Mitra, Mišel Luks, Lijam Garigan, Robson Grin

LJUBAVNA BOLJKAMeril Strip i Džek Nikolson su divan dvojac u ovom veselom osvrtu na modernu romansu osuđenu na propast. Rejčel piše članke o hrani u njujorškom časopisu i na vjenčanju upoznaje Marka, kolumnistu iz Vašingtona, u kog se odmah zaljubljuje, i pored uvreženih stavova koje ima o braku. Kupuju kuću, dobijaju kćerku i Rejčel misli da će živeti srećno do kraja života. Ali dok pokušava da iznese drugu trudnoću, saznaje da Mark ima ljubavnicu.

Uloge: Meril Strip, Džek Niklson, Džef Denijlson, Marin Steplton, Stokard čening

poroci majamijaDobitnik Oskara Džejmi Foks i Kolin Farel tumače glavne uloge u ovoj filmskoj verziji televizijske serije „Poroci Majamija“.

Uloge: Džejmi Fok, Kolin Farel, Li Gong, Naomi Haris, Kiaran Hands