Written by

Cinemax preporuka: Slaba tačka

m:tel IPTV| Views: 339

© 2017 ANTILOPE JOYEUSE, EYEWORKS FILM & TV DRAMA and WRONG MEN

© 2017 ANTILOPE JOYEUSE, EYEWORKS FILM & TV DRAMA and WRONG MEN

 

Već ste sigurno navikli da vas kanali Cinemax redovno obraduju filmskim ostvarenjima koji ne dolaze uvijek iz holivudske kuhinje. Tako je i ovog puta, u srijedu 7. februara 2018. godine u 20.00 časova Cinemax premijerno prikazuje belgijski krimi triler „Slaba tačka“.

Sadašnjost u flamanskoj regiji Belgije. Jan Verbek je beskompromisni policijski načelnik jedinice za borbu protiv droge u Antverpenu. Poznat kao čovjek sa nula tolerancije, veoma je popularan u narodu i medijima. U zemlji se podiže prašina kada Jan, pred izbore, najavi da napušta policiju i pridružije se ekstremno desničarskoj partiji. Tokom svog posljednjeg radnog dana u policiji, on predvodi odvažnu raciju laboratorije za proizvodnju droge u Šarlroi, što će pokrenuti niz nepredvidivih i nasilnih događaja koji ga mogu koštati ne samo gubitka izbora, već i slobode. Ovaj uzbudljiv akcioni triler prepun je korumpiranih policajaca, mahinacija i neočekivanih obrta u radnji.

A ukoliko propustite termin u srijedu, ne brinite, film će vas čekati u HBO videoteci.

Cinemax kanale potražite u dodatnim m:tel TV paketima Cinemax i HBO Premium.

Za više informacija o aktuelnoj m:tel ponudi integrisanih usluga i drugim m:tel IPTV sadržajima posjetite stranicu www.mtel.ba.