Written by

Cinemax preporuka za mart

m:tel IPTV| Views: 201

igra-novca-film

© 2016 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Igra novca – 19.03. u 20.00 časova

U ovom napetom trileru sa velikim ulozima, Džordž Kluni i Džulija Roberts glume TV voditelja emisije o investiranju Lija Gejtsa i njegovu producentkinju Peti, koji se nalaze u nepoželjnoj situaciji kad bijesni ulagač koji je izgubio sve (Džek O'Konel) silom preuzme njihov studio. Za vrijeme napetog direktnog prenosa koji su vidjeli milioni ljudi, Li i Peti moraju da vode ludačku trku s vremenom i riješe misteriju koja se krije iza zavjere u srcu današnjeg brzorastućeg, visokotehnološkog globalnog tržišta.

Tri devetke – 12.03. u 20.00 časova

© 2016 999 Holdings, LLC. All Rights Reserved.

© 2016 999 Holdings, LLC. All Rights Reserved.

U filmu „Tri devetke“ grupu sastavljenu od članova bande i korumpiranih policajaca ucjenjuje ruska mafija tražeći od njih da obave nemoguću pljačku. Jedini način da to urade jeste da izazovu 999, što je policijska šifra za ranjenog policajca. Njihov plan pada u vodu kad bezazleni novajlija kog su planirali da ubiju, osujećuje napad, započinjući vratolomnu akcionu završnicu protkanu prevarama, pohlepom i osvetom.

Kudam 56 – svakog ponedjeljka u 20.00 časova

KU'DAMM 56 I.

KU'DAMM 56 I.

Katerina Šelak vodi plesnu školu u Berlinu 1956. godine. Cilj joj je da svojim ćerkama, Moniki, Evi i Helgi, podari najbolji mogući poklon i tri mlade djevojke drži na kratkoj uzici. Njih tri daju sve od sebe da zadovolje majčina očekivanja. Sve to ima svoju cijenu, ali kad Monika otkrije rokenrol, takođe pronalazi i hrabrost da se pobuni i pokuša da nađe svoje mjesto pod suncem.

Cinemax potražite u dodatnom Open IPTV Cinemax paketu na poziciji 704.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Izvor: HBO Pressroom