Written by

Cloud 9 – Parče raja usred Pacifika

m:ovo m:ono| Views: 66

cloud5

Jeste li ikad razmišljali kako izgleda vaša vizija raja? Nakon što pročitate tekst i pogledate fotografije pizzerije Cloud 9 koja pluta usred okeana u blizini bajkovitog Fidžija sigurni smo da će većina vas pomisliti da upravo tako izgeda raj.

Ako uz parče pizze želite da vam serviraju i parče raja onda je Cloud 9 ono što tražite. Restoran u najbukvalnijem smislu pluta usred Pacifika, a pored ukusne, mahom italijanske, hrane i fenomenalnih koktela, kao bonus dobijate i pogled koji se doživljava jednom u životu.

Cloud 9 pizzerija se smjestila sa zapadne strane obala Fidžija i potrebno je 40-45 minuta vožnje brodom da bi se do nje stiglo. Ukoliko ste u nekoj žurbi, gliserom ili skuterom ćete do pizzerije stići za čak četiri puta manje vremena, 10-ak minuta.

Iskustva mnogih koji su posjetili ovaj restoran kažu da je to zasigurno jedno od najviše opuštajućih mjesta na svijetu, lokacija oduzma dah, a osoblje je nasmijano, susretljivo i vidi se da uživaju u svom poslu. A kako i ne bi kad im se “kancelarija” nalazi na sred najljepšeg okeana.

Dok čekate da se vaš obrok pripremi možete uskočiti u safirno plavo more, plivati i roniti, ali u tom slučaju ne preporučujemo da baš previše uživate u koktelima. Ili barem odaberite one “virgin” varijante.

Ako vas put nanese do Fidžija obavezno posjetite Cloud 9, evo i zašto:

cloud4

cloud3

cloud2

cloud

Moglo bi se reći da uopšte ne izgleda loše.