Written by

Crosscall Action X3 – super izdržljivi telefon za sve prilike

m:arket, preporučujemo| Views: 931

Novi pametni telefon u m:tel ponudi, Crosscall Action X3 je uređaj izvanrednih karakteristika. Njegova otpornost i izdržljivost zadovoljava vojne standarde a pouzdan je i u ekstemnim uslovima.

Kod ovog telefona ništa nije prepušteno slučaju. Otporan na vodu, prašinu, padove, niske i visoke temperature i sa dugotrajnom baterijom, Action X3 je kombinacija kompaktne veličine i napredne tehnologije.

Za aktivne i zahtjevne korisnike, ljubitelje sportova u prirodi ili radnike na otvorenom Action X3 je pravi izbor. Po HD ekranu od 5 inča možete upravljati i u rukavicama ili vlažnim prstima a staklo Corning® Gorilla® Glass 4 obezbjeđuje odličnu zaštitu.

Action X3 je opremljen brzim autofokusom i snažnim blicom a sa novom tehnologijom Large Pixel, kamera od 12MP će vam omogućiti da snimite najljepše trenutke u djeliću sekunde. Telefon ima 3 GB radne memorije i 32 GB interne memorije koje će obezbijediti nesmetan rad i dovoljno prostora.

Elegantan i čvrst, Action X3 dolazi sa vrijednim certifikatima MIL STD 810G i IK02 koji su priznati od strane Komande za testiranje vojske SAD-a.

Kupovinom ovog uređaja na poklon ćete dobiti X-link dodatnu bateriju od 5000 mAh. Ova prenosna, vodootporna i bežična baterija ima magnetnu konekciju pomoću koje možete spojiti telefon i brzo ga dopuniti.

Crosscall Action X3 možete pronaći u m:tel ponudi a za više informacija o ovom  telefonu pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.